Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός Λουντοβίκα Μπιτσάλια «έσκασε» στη Μύκονο

«Κανονιές» στο «πριγκιπάτο»

Must Read

«Κανόνι» εξ Ιταλίας «μπουμπούνισε» τη Μύκονο. Η Λουντοβίκα Μπιτσάλια, διάσημη ηθοποιός από τη γειτονική χώρα, με περίπου 900.000 followers στον λογαριασμό της στο Instagram, κάνει διακοπές στο νησί των ανέμων για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Η 25χρονη Λουντοβίκα, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε δημοφιλείς, ιταλικές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, επισκέφθηκε το «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων τον περασμένο Ιούνιο και επέστρεψε ξανά σε αυτό πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μαζί της κάποιοι φίλοι και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Αλεσάντρο, ο οποίος, όμως, δεν αγαπά ιδιαίτερα τα φλας, ενώ αποφεύγει και τις πολλές Ιnstagram-ικές αναρτήσεις.

Η Λουντοβίκα, από την άλλη, βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τα πλήθη που την ακολουθούν στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια sexy φωτογραφία της, με μια λευκή πουκαμίσα από τους δρόμους της Μυκόνου, ενώ ο φακός της «Espresso» κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την επίσκεψή της στο εστιατόριο Cantera.

Εκεί η Λουντοβίκα δείπνησε με τον Ελληνα φίλο της, γνωστό blogger και μουσικό παραγωγό Μάνο Κατσαμπούρη, ο οποίος συνεργάζεται κιόλας με το εν λόγω μυκονιάτικο στέκι. Το δείπνο τους, όπως πληροφορηθήκαμε, περιλάμβανε τάκος, σαλάτα πάπιας, καρπάτσιο και εκλεκτό λευκό κρασί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 25χρονη Ιταλίδα ηθοποιός επισκέπτεται κατά καιρούς και το αντίστοιχο εστιατόριο Cantera στη Ρώμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This