Μαντώ: «Να φάμε και να πληρώσουμε το ρεύμα, τίποτα άλλο»

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για την κρίση που προκάλεσε η πανδημία

Must Read

Για την δύσκολη περίοδο που επήλθε από την διαχείριση της πανδημίας και τα αυστηρά lockdown που κατέστρεψαν την οικονομία, καθιστώντας πολλούς πολίτες στα όρια της φτώχειας, μίλησε σε συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια Μαντώ.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90, περιγράφει ότι πέρασε «σπαρτιάτικα» την περίοδο της καραντίνας όπου εκείνη και οι συνάδελφοί της δεν μπορούσαν να εργαστούν.

Μαντώ

«Κλειστήκαμε στο σπίτι και περνούσαμε σπαρτιάτικα. Περιόρισα πάρα πολύ τα έξοδα μου. Να φάμε και να πληρώσουμε το ρεύμα, τίποτα άλλο» δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.

«Βγάλατε χρήματα από τη δουλειά σας, μιας και ζήσατε τις «χρυσές» εποχές;» ρώτησε η δημοσιογράφος. «Όλοι βγάλαμε χρήματα! Απλώς επειδή δεν ήμουν λαϊκή τραγουδίστρια, δεν δούλευα συνέχεια στις πίστες σαν πρώτο όνομα, δεν έβγαλα πιστεύω τα χρήματα που πιθανόν έβγαλαν άλλοι συνάδελφοι μου. Ήμουν άνετα οικονομικά, αλλά όχι ότι έκανα την τεράστια περιουσία. Ειδικά με την οικονομική κρίση, ήταν δύσκολο για όλους εμάς. Πόσο μάλλον τώρα που είμαστε σε καταναγκαστική ανεργία. Εδώ και ενάμιση χρόνο οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού δεν έχουμε κανένα εισόδημα» απάντησε η Μαντώ.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε και για την κίνηση της να υποστηρίξει την αμοιβή των καλλιτεχνών όταν εκείνοι είναι καλεσμένοι σε μουσικές εκπομπές: «Όλη αυτή η κίνηση ξεκίνησε από τα σωματεία μας και εγώ τήρησα την απόφαση αυτή. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος μεγάλος θόρυβος, είναι αυτονόητο. Από τη στιγμή που πηγαίνουμε σε μια εκπομπή και τραγουδάμε και αυτή βασίζεται στους τραγουδιστές και τους μουσικούς, όλοι αυτοί πρέπει να πληρώνονται. Όποιος δεν το κάνει, αρνούμαι να πάω, όπως και πολλοί άλλοι συνάδερφοι μου. Για αυτό, τα περισσότερα κανάλια μας πληρώνουν πλέον. Μιλάω για μουσικές εκπομπές, όχι talk shows» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This