Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν που σπέρνει τρόμο» (video)

«Δε θα επιτύχουμε το τείχος ανοσίας»

Must Read

Την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής αποφάσισε να παρουσιάσει ο πολυπράγμων Λάκης Λαζόπουλος στη Νάουσα της Πάρου και για τη νέα του ενασχόληση μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», λέγοντας πως αν ζωγράφιζε την Ελλάδα θα την αποτύπωνε με τη γυναίκα που πρωταγωνίστησε στις πυρκαγιές στην Εύβοια.

Παράλληλα μίλησε και στα νέα του επαγγελματικά σχέδια δηλώνοντας ότι η σχέση του με το θέατρο θα πάρει πλέον μία πιο χαλαρή επαφή. «Εκτός από το έργο που θα ανεβάσουμε τον ερχόμενο χειμώνα με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου, δεν θέλω να κάνω ξανά παραστάσεις που να δουλεύω τόσες πολλές ώρες και κάθε μέρα. Δεν μπορώ να το αντέξω άλλο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει μία νέα κωμική σειρά για μια οικογένεια που φεύγει από την Αμερική και πάει στη Μυτιλήνη.

«Δεν έχω μετανιώσει για το χρόνο που έχω αφιερώσει στην τηλεόραση. Οτιδήποτε, όμως, είναι για να βγει, θέλει απεριόριστο χρόνο. Να δίνεις τα πάντα. Αυτό μου άρεσε τότε και αυτό έκανα εκείνη τη χρονική στιγμή. Τώρα γράφω μια καινούργια σειρά 12 επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω γι’ αυτήν. Είναι κωμική σειρά. Μια ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικάνους που ζουν στην Αστόρια και με έναν τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στη Μυτιλήνη, απ’ ότι φαίνεται αυτό θα είναι το μέρος, και συνεχίσουν τη ζωή τους. Θα έχει πολλή πλάκα το συμβάν που τους αναγκάζει να γυρίσουν πίσω. Πιθανώς θα υπάρχουν και ξένοι ηθοποιοί, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή θα ελληνοαγγλικά», σημείωσε.

Στην συνέχεια ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού εκφράζοντας την γνώμη του αναφορικά με το γεγονός ότι στους κλειστούς χώρους θα επιτρέπεται να μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

«Σίγουρα έχει περιοριστή η ελευθερία του κόσμου. Δεν αντέχει κανείς αυτή την αβεβαιότητα. Γίνονται λάθος χειρισμοί. Δημιουργείται μία ασάφεια στον κόσμο και αυτό δημιουργεί έναν φόβο. Σου λένε ότι στους κλειστούς χώρους θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και παράλληλα διαβάζεις ότι στο Ισραήλ, το 90% που μπαίνουν στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. Υπάρχει μια πληροφόρηση που δεν μπορεί να ισορροπηθεί μέσα στο μυαλό του καθενός» είπε και συνέχισε: «Την πρώτη περίοδο της πανδημίας είχαμε έναν άνθρωπο, υπήρχε μόνο ο κ. Τσιόδρας. Τώρα κάθε κανάλι έχει τους δικούς του. Ο φόβος αυτός δεν θα ξεπεραστεί με πίεση. Ο Έλληνας θέλει να αποφασίζει μόνος του. Ευτυχώς ή δυστυχώς, πρέπει να περιμένουμε όλα τα ζώα του δάσους να φτάσουν στο τέρμα. Δε θα επιτύχουμε το τείχος ανοσίας. Πιστεύω ότι η μάσκα θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια να φύγει από τη ζωή μας. Από την αρχή δεν ήταν μια εύκολη ιστορία. Μπήκαμε σε έναν αιώνα επιδημιών», είπε και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Πρέπει να συνυπάρχουμε. Φτάνουμε σε χαζομάρες. Δεν μας διχάζουν αλλά η πίεση δημιουργεί διχασμό. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει στο σώμα σου ότι θέλει. Εγώ εμβολιάστηκα με ό,τι συνέπειες έχει. Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν που σπέρνει λάθος πληροφορίες και σπέρνει τρόμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This