Ο Ζαχαράτος στο «γήπεδο» του Άλσους σε ρόλο Αντετοκούνμπο

«Πάμε γι' άλλα... Ολοταχώς»

Must Read

Ο Τάκης Ζαχαράτος «μεταμορφώθηκε» σε Γιάννη Αντετοκούνμπο και φωτογραφήθηκε παρέα με την… προπονήτριά του Άντζελα Δημητρίου.

Οι δυο καλλιτέχνες επιστρέφουν στη σκηνή του Αλσους μετά το break του Δεκαπενταύγουστου με τη φαντασμαγορική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα… Ολοταχώς». Μεταξύ των νέων μεταμφιέσεων που θα απολαύσει το κοινό είναι και αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε καρέ καρέ την αλλαγή του δημοφιλούς performer σε MVP του NBA, αλλά και τη Lady του ελληνικού πενταγράμμου και τις διαχρονικές επιτυχίες να τον… κυνηγάει με τη σφυρίχτρα, φορώντας φόρμες και τζόκεϊ.

Στη σκηνή του Αλσους παρουσιάζεται επίσης ένα «best of Eurovision», με τις Μπέσυ Αργυράκη, Καλομοίρα, Ελενα Παπαρίζου και τη Miss Fuego Ελένη Φουρέιρα να συναντιέται επί σκηνής με τη Μαντόνα. Ακόμη, οι αρχηγοί κρατών συνομιλούν με λοιμωξιολόγους και με τους παίκτες από το «Survivor». Η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη εξομολογείται το δράμα… να είσαι super star. H πολιτική ηγεσία τσιμπιέται από τις «Αγριες Μέλισσες» ψάχνοντας το εμβόλιο στο Διαφάνι.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης συνυπογράφουν οι Τάκης Ζαχαράτος και Σοφία Σπυράτου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This