Στράτος Τζώρτζογλου για το ατύχημα της Βάνα Μπάρμπα: «Σφάδαζε από τους πόνους…» (video)

«Ήταν χειρότερος και από τους πόνους της γέννας»

Must Read

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα έπειτα από ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο.

Η γνωστή ηθοποιός παρευρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» και όπως έκανε γνωστό μέσα από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, την ώρα που χειροκροτούσε τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην παράσταση, έπεσε και γλίστρησε. Η πτώση της προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα και αναγκάστηκε να εισαχθεί εκτάκτως στο χειρουργείο.

Ο πολύ καλός φίλος και κουμπάρος της Στράτος Τζώρτζογλου ήταν μαζί της εκείνη την μοιραία στιγμή και μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από το ατύχημά της.

«Στο τέλος της παράστασης, ενώ χειροκροτούσε τους συναδέλφους της, γλίστρησε και έπεσε σε τρία διαφορετικά σημεία, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο πόδι της.

Η Βάνα το αντιμετώπισε όλο αυτό με χιούμορ, παρόλο που σφάδαζε από τους πόνους… ήταν χειρότερος και από τους πόνους της γέννας. Μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο προσπαθούσε να μας κάνει να γελάσουμε για να μην μας χαλάσει τη βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, η ηθοποιός χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί και τώρα αναρρώνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This