Η Κατερίνα Καινούργιου «έκλεψε» το αγόρι της Ιωάννας Τούνη!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο πάνελ της νέας εκπομπής της στον Alpha

Must Read

Το αγόρι της Ιωάννας Τούνη δίπλα στην… Κατερίνα Καινούργιου!
Οπως έγραψε και η «Espressο», η παρουσιάστρια ανήκει πλέον και με τη… βούλα στον Alpha. Αυτές τις μέρες μάλιστα ολοκληρώνεται και το παζλ της εκπομπής της όσον αφορά τους συνεργάτες της.

H Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και, μετά τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη που εντάχθηκε στην παραγωγή της προχθές, υπέγραψε και με ακόμη έναν συνεργάτη. Ο λόγος για το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου, που είναι και η τελευταία προσθήκη της στο team της εκπομπής!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού ετοιμάζεται να μας καλημερίζει μέσα από την πρωινή ζώνη του Alpha με μια πολύ δυνατή ομάδα, τους Γιάννη Πουλόπουλο και Χρύσλα Γεωργακοπούλου, αλλά και τον έμπειρο Ανδρέα Μικρούτσικο, που θα βρίσκεται ενίοτε στο πλατό ως guest σχολιαστής σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν και στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, που τον κάνει ιδανικό για το πάνελ της Καινούργιου.

Για την ακρίβεια, ήταν μέλος του πάνελ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει «μάθημα» την τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή της ωραίας Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This