Σπόντες Σεφερλή και Τσαβαλιά για τα πρόσφατα διαζύγια στη showbiz

«Εχει χωρίσει όλη η showbiz και έχει μείνει μόνο ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά»

Must Read

Οχι μόνο σατίρισε την καλλιτεχνική επικαιρότητα με τους αλλεπάλληλους χωρισμούς το φετινό καλοκαίρι, αλλά βρήκε την ευκαιρία από τη σκηνή να ρίξει και τη… σπόντα του σε κάποιους που επιμένουν να «χωρίζουν» τον ίδιο και τη γυναίκα του εδώ και χρόνια!
Για τον Μάρκο Σεφερλή ο λόγος, καθώς σε παράστασή του στο Δελφινάριο δήλωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως έχει χωρίσει όλη η showbiz και μόνο ο ίδιος με την Ελενα Τσαβαλιά παραμένουν μαζί!

Ο δημοφιλής κωμικός, ο οποίος συνεργάζεται με τη σύζυγό του σε ακόμη μία παράσταση, το «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!», που συνεχίζεται με επιτυχία στο θερινό θέατρο του Φαλήρου, σχολιάζει, ανάμεσα σε άλλα, και την προσωπική τους ζωή με τον πιο αστείο τρόπο. Οσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Δελφινάριο γέλασαν με την καρδιά τους, ακούγοντάς τον να αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στη showbiz, στον χωρισμό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αλλά και στους προηγούμενους που έγιναν γνωστοί φέτος, όπως του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τη Ζέτα Μακρυπούλια και της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Τα τελευταία 12 χρόνια όλο γράφουν ότι χωρίζουμε και τελικά χωρίζουν όλοι οι άλλοι» είπε από τη σκηνή στην Ελενα Τσαβαλιά, η οποία βρισκόταν απέναντί του. «Εχει χωρίσει όλη η showbiz και έχει μείνει μόνο ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά. Να τα λέμε αυτά» συμπλήρωσε, κοιτώντας το κοινό, που ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This