Netflix: Όλες οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται το Σεπτέμβριο (video)

Κι από Αύγουστο... binge watching

Must Read

Σιγά σιγά, το καλοκαίρι τελειώνει… έρχεται το φθινόπωρο και μαζί με αυτό ξεκινούν και οι υποχρεώσεις. Γυρίζουμε από τις άδειές μας, τα παιδιά ξεκινούν στο σχολείο μαθήματα και δραστηριότητες και, όπως είναι φυσικό, ο ελεύθερος χρόνος τελειώνει για όλους!

Αφού, λοιπόν, δεν θα υπάρχει η πολυτέλεια να βγαίνουμε έξω τόσο συχνά όσο το καλοκαίρι, γιατί να μην επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες; Και η αγαπημένη μας συνήθεια δεν είναι άλλη από το Netflix!

  • Aπό την
    Πασχαλιά Πυρένη

Παρακάτω, λοιπόν θα δείτε τις νέες κυκλοφορίες ταινιών και σειρών στο Netflix:

1. Cemetery Junction, 1η Σεπτεμβρίου

Ο Ricky Gervais μπορεί σύντομα να επιστρέψει στο Netflix με μια τρίτη σεζόν του «After Life » – αλλά αυτό το κρυμμένο στολίδι από το 2010 θα σας παρασύρει μέχρι τότε. Συνδημιουργία των Gervais και Stephen Merchant, αυτό το κωμικό δράμα ενηλικίωσης διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στην Αγγλία, στον κόσμο της εργατικής τάξης. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν έναν υπέροχα ακανθώδη Ralph Fiennes και ένα soundtrack από τους Elton John, T. Rex και Led Zeppelin.

2. The Guns of Navarone, 1η Σεπτεμβρίου

Ο Gregory Peck και ο David Niven συνεργάζονται για να καταστρέψουν ένα απόρθητο γερμανικό θαλάσσιο φρούριο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό το κλασικό έργο του 1961 βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alistair MacLean του 1957 και ακολουθεί τη μονάδα κομάντο πέρα από το Αιγαίο Πέλαγος. Είναι όλα όσα θέλετε από μια παλιά πολεμική ταινία, βουτηγμένη στο μελόδραμα και γεμάτη με κλασικές κλισέ σκηνές.

3. Worth, 3η Σεπτεμβρίου

Η μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του Όσκαρ είναι ότι ο Michael Keaton δεν κέρδισε Όσκαρ για το «Birdman» το 2014. Η δεύτερη μεγαλύτερη είναι ότι δεν ήταν καν υποψήφιος στο «Spotlight» ένα χρόνο αργότερα. Τώρα, πρωταγωνιστώντας στο πρωτότυπο «Worth» του Netflix, ο Keaton συνεργάστηκε με τους παραγωγούς του «Spotlight» για μια δεύτερη φορά. Εδώ, υποδύεται τον Kenneth Feinberg, τον δικηγόρο που έχει αναλάβει τη διαχείριση του Ταμείου Αποζημίωσης Θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου.

4. 1917, 10η Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει μαζί του μια νέα ταινία για τον Bond, αλλά ο σκηνοθέτης Sam Mentes δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της. Αντ’ αυτού, μετά τη σκηνοθεσία του «Skyfall» και του «Spectre», ο Mendes στράφηκε σε μια πολεμική ταινία που είχε γράψει, σκηνοθετήσει και ήθελε να σκηνοθετήσει. Το αποτέλεσμα ήταν το 1917, ένα αριστούργημα «ενός πυροβολισμού», που είχε καταστραφεί από τον πόλεμο και πρωταγωνιστούν οι: Colin Firth, Benedict Cumberbatch, George MacKay και Richard Madden – και έλαβε δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ.

5. Kate, 10η Σεπτεμβρίου

Μια ακόμη ταινία γεμάτη δράση. Σε παραγωγή του David Leitch, του άντρα πίσω από τον «John Wick» και τον «Atomic Blonde». Στην ταινία υπάρχει μία δολοφόνος, την οποία υποδύεται η Mary Elizabeth Winstead, καθώς δηλητηριάζεται και μαθαίνει ότι της μένουν μόνο 24 ώρες ζωής. Με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού και του Woody Harrelson, ξεκινά ένα αιματηρό κυνηγητό στο Τόκιο για να βρει και να τιμωρήσει τον αυτόν που τη δηλητηρίασε.

6. Prey, 10η Σεπτεμβρίου

Ακόμη μια πρωτότυπη παραγωγή του Netflix, αυτή τη φορά στα Γερμανικά. Το «Prey» είναι ένα θρίλερ που ταράσσει την ηρεμία ενός bachelor πάρτι μιας ανδροπαρέας. Η ομάδα των πέντε αντρών αποφασίζει να κάνει ένα οδοιπορικό στην άγρια φύση, εκεί όπου γίνεται το «θήραμα» ενός αόρατου ένοπλου, ο οποίος δεν θα σταματήσει μέχρι όλοι τους να είναι νεκροί.

7. Schumacher, 15η Σεπτεμβρίου

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher έρχεται τελικά στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου. Η ταινία θα αφηγηθεί την ιστορία της ζωής του Γερμανού πιλότου της F1 – από την πρώιμη καριέρα του στο καρτ μέχρι το έβδομο πρωτάθλημα του το 2004. Οι ομιλητές περιλαμβάνουν τον αδελφό του Ralf, τον πρώην προϊστάμενο της Ferrari, Luca di Montezemolo, τον πρώην προπονητή της F1 Bernie Ecclestone και οδηγούς, συμπεριλαμβανομένου των Mika Hakkinen, Sebastian Vettel και David Coulthard.

https://youtu.be/EeZPNX_3O3A

8. Sex Education Season 3, 17η Σεπτεμβρίου

Παρά τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν στις παραγωγές το προηγούμενο έτος, ορισμένες σειρές μεγάλου προϋπολογισμού κατάφεραν να κλείσουν νέες σεζόν. Μεταξύ αυτών ήταν η «Sex Education», η ορμονικά φορτισμένη αγαπημένη σειρά του Netflix που επιστρέφει για την τρίτη της σεζόν στις 17 Σεπτεμβρίου…

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This