Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος»

«Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

Must Read

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό και συγκεκριμένα με το μπαλέτο για 11 χρόνια. Μετά από ένα ατύχημα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να δουλέψει ως ηθοποιός.

Ο λόγος για την Σοφία Βογιατζάκη η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πώς δεν ήθελε ποτέ να κάνει δικό της παιδί, ωστόσο θα ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα.

Παιδί θα ήθελες να κάνεις;

Όχι, δεν θέλησα ποτέ. Δεν το έκανα στην ηλικία που μπορούσα οπότε δεν θα το κάνω και τώρα. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, όλα τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου, τα παιδιά των φίλων μου, τα παιδιά όλου του κόσμου. Δεν θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος, δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι.

Να υιοθετήσεις ένα παιδί το έχεις σκεφτεί;

Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ειδικά αν είσαι μόνη σου και ανύπαντρη. Εδώ ζευγάρια φιλικά μου, προσπαθούν χρόνια και τους αντιμετωπίζουν λες και είναι οι χειρότεροι εγκληματίες του πλανήτη. Συνεντεύξεις, κοινωνιολόγοι, ξανά και ξανά. Λες θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί και τα βρίσκεις όλα βουνό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα με τη γραφειοκρατία και το τυπικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This