Ευτυχία Φαναριώτη για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: «Με όλα αυτά βγήκε και η κουτσή Μαρία και παραπονέθηκε»

«Έχασα δουλειές. Δεν ήταν δίκαιο...»

Must Read

Η Ευτυχία Φαναριώτη είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως είχε βιώσει δύσκολα τα εφηβικά της χρόνια, με αποτέλεσμα να μην έχει καλή σχέση με τους γονείς της.

Η γνωστή ηθοποιός όμως έζησε δύσκολες καταστάσεις και στον χώρο του θεάτρου, καθώς είχε υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλική παρενόχληση, που την οδήγησαν να παρατήσει το θέατρο δύο φορές.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και το πως αντιμετώπισε η ίδια τις ανάρμοστες συμπεριφορές που βίωσε.

Καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε βιώσει ανάλογες συμπεριφορές;

Ξεκίνησε όλο αυτό από την σπουδαία Μπεκατώρου και πολύ καλά έκαναν και οι συνάδελφοι που αποφάσισαν να μιλήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε γιατί τώρα. Γιατί τώρα μπόρεσαν. Βέβαια, με όλα αυτά βγήκε και η κουτσή Μαρία και παραπονέθηκε. Δεν θέλω να γίνω μια κουτσή Μαρία. Κι εμένα μου έχει συμβεί αλλά το αντιμετώπισα επί τόπου. Δεν το άφησα να με καταβάλει και να το κουβαλάω μια ζωή. Ο καθένας όπως μπορεί κι ό,τι αντέχει η ψυχή του. Έχασα δουλειές. Δεν ήταν δίκαιο αλλά ήξερα ότι αυτό ήταν το επακόλουθο. Επέλεξα να πω άντε γεια. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This