Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει ευτυχισμένος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου» (video)

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση που συμμετέχει αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα.

«Δεν ξέρω αν ήταν κορωνοϊός ή αν ήταν μια λοίμωξη, δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Έκανα το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν κατακλίσει τον χώρο του θεάτρου, ανέφερε πως: «Όσα έγιναν με το Metoo δεν νομίζω ότι θα επηρεάσουν τη γνώμη του κοινού για το θέατρο. Βρέθηκαν τρεις, είναι ένα ποσοστό απειροελάχιστο. Όταν κάποιος πάρει δύναμη στα χέρια του δείχνει τελικά τι κουβαλάει στην ψυχή και το κεφάλι του.

Στα αυτιά μου έφταναν διάφορα θέματα. Όμως δεν ήξερα. Αν είχαν γίνει μπροστά μου θα είχα επέμβει»

Παράλληλα παραδέχτηκε ότι «είναι καλά» στη νέα του φημολογούμενη σχέση. «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος».

Όσο για την κόρη του, στην ερώτηση αν θα την αποτρέψει από το να γίνει ηθοποιός, εκείνος είπε χαρακτηριστικά: «Και να πω στην κόρη μου να μη γίνει ηθοποιός, θα με ακούσει;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This