Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Κάποιοι από εσάς περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας. Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να βάλετε μια τάξη, ώστε η σύγκρουση αυτή να μη σας οδηγεί σε σύγχυση και οι προσπάθειές σας οδηγούνται σε αδιέξοδο. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σχέσεις σας, ενώ παράλληλα τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή για να ανοίξετε τους ορίζοντες στον τρόπο που σκέφτεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις. Ισως η εβδομάδα να είναι πολύ θετική για την ερωτική ζωή σας, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά. Διώξτε λοιπόν τον φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά. Στο χέρι σας είναι να καλυτερέψουν οι συνθήκες και να νιώσετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο όμορφοι και πιο ερωτεύσιμοι, διότι έχετε τα περιθώρια να πράξετε τα δέοντα και με το παραπάνω. Ακόμα και μέσα από στιγμές έντασης θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Έχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς, αν χρειαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ό,τι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά στοιχεία σας. Θα έχετε βοήθεια ακόμα και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα κερδίσετε τη συμπάθεια όλων. Ισως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει. Σταδιακά πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Φανείτε ελαστικοί με τον σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Ο δυναμισμός, η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα είναι τα πιο σημαντικά ατού σας μαζί με την τύχη, που δεν σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε. Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με τον σύντροφό σας πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα. Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική ζωή σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς. Πρέπει να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι. Η πορεία σας θα είναι πιο θετική στον συναισθηματικό τομέα, ακόμα και αν δεν έχουν κοπάσει εντελώς οι εντάσεις. Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σάς έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να τη συνεχίσετε ή όχι.

ΖΥΓΟΣ: Θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές εξάρσεις σας, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας. Η διάθεση που θα έχετε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας, ανεξάρτητα αν δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, θα σας ωθήσει να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας διαβεβαιώσει μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να φτάσει η ειλικρινής συμμετοχή του. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέλθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Για να μην εξαπατηθείτε, προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος. Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές. Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας. Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Βοηθήστε την για να πάρετε ανταλλάγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Αν και η εβδομάδα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και στιγμές να ξοδέψετε ασύστολα, προερχόμενες από την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα που αφορούν τη μέριμνα των δύο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε τα σημεία που οι δυο σας ακολουθείτε διαφορετικούς ρυθμούς. Όμως, θα υπάρχει η αμοιβαία θέληση για προσέγγιση και η τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας. Ενεργοποιήστε περισσότερο τις ευαισθησίες σας, τις οποίες ξέρετε να κρύβετε επιμελώς. Εγκαταλείψτε τον «έλεγχο» και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ξεπεράσετε τον φόβο ότι θα πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία. Συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στον σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού θα γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Με το να πιέζετε τις καταστάσεις και να προκαλείτε να γίνουν πράγματα που ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα τους, δεν πρόκειται να βγείτε κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό. Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το έτερόν σας ήμισυ, για να προχωρήσετε δυναμικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία θα καλύπτει πολλές από τις ανάγκες σας, αλλά ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας. Έχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο για να καταλάβετε τι ζητάτε ακριβώς από την ερωτική ζωή σας. Μπορεί το καλοκαίρι να σας αναστατώνει όπως τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά τις περισσότερες φορές η ανανεωτική διάθεση των άλλων σας εκνευρίζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This