Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν θα έκανα κάτι στην τηλεόραση που θα δηλητηρίαζε την σχέση μου με το Νίκο Ευαγγελάτο» (video)

«Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας»

Must Read

Πρεμιέρα θα κάνει σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή «Tlive», η οποία θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Με αφορμή τη νέα ώρα της εκπομπής της, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της, αλλά και στο πως διαχωρίζει με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, την προσωπική από την επαγγελματική τους ζωή, δεδομένου ότι και οι δύο κάνουν το ίδιο επάγγελμα.

«Είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν, γιατί είναι πια πολλά τα κανάλια και έχουν εξαιρετικές επιλογές. Στη δική μου ζώνη υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα. Είναι μία δύσκολη ζώνη και το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα», είπε αρχικά.

Για την Τατιάνα Στεφανίδου και το Νίκο Ευαγγελάτο υπάρχει ένας άγραφος νόμος, ότι ποτέ δεν θα «παίξουν» απέναντι. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε τα θέματα και συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε, και με τα παιδιά, θα συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

«Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν. Η Λυδία φέτος θα δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, κατευθύνεται προς τα οικονομικά. Είμαστε κολλητές, αυτοκόλλητες!», είπε αναφορικά με τα τρία τους παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This