Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα μωράκια που έφερε στον κόσμο (video)

Σε ποιον μοιάζουν τα μωρά;

Must Read

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας καθώς την Δευτέρα ο έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για την δημοφιλή βουλευτή και τον διακεκριμένο συνθέτη, αφού τα δίδυμα μωράκια τους γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μοιράστηκε την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους αναρτώντας μία τρυφερή φωτογραφία. Με αυτόν τον τρόπο καλωσόρισαν τα αγγελούδια τους.

«Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!», έγραψαν χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευαν την φωτογραφία.

Η τρισευτυχισμένη μανούλα έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτοντας σε ποιον μοιάζουν τα μωράκια τους.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα, να το καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου. Είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια

Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο του για τα γενέθλιά του και πράγματα έτσι έγινε. Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει τον Μίνω και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε σαν οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού, ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνω από τις ταινίες “Ευτυχία” και “Καζαντζάκης”», δήλωσε.

https://vimeo.com/600072176

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This