Γιώργος Παπαδάκης: Ο γιος του Φοίβος βαδίζει τα χνάρια του πατέρα του (video)

«Δε θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Must Read

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους-παρουσιαστές.

Τα βήματα του όμως φαίνεται να βαδίζει και ο ένας από τους τρεις γιους του ο Φοίβος. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος έχει τρία παιδιά. Τον Κωνσταντή, από τον πρώτο του γάμο, τον Φοίβο, απόφοιτο του τμήματος ΜΜΕ του πανεπιστημίου Αθηνών και τον Ιάσονα, που σπούδασε στην Αγγλία, από τον δεύτερο γάμο του, με την Τίνα Παπαδέλη.

Ο γιος του Φοίβος μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα, στη σχέση που έχει με τον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε και σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει περισσότερο.

«Από τα 18 μου δουλεύω στα sites, η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη, που είχαμε πολλές τηλεοράσεις κι άκουγα συνέχεια για ρεπορτάζ. Οπότε αναπόφευκτα ακολούθησα τον δρόμο της δημοσιογραφίας και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ».

Αναφορικά με την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση που έγινε το καλοκαίρι μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, σημείωσε:

«Ήταν η πρώτη που βγήκα ως σχολιαστής στην τηλεόραση, ήταν κάτι που έγινε από μόνο του εξαιτίας του site που έχω».

«Το να με δείτε στο πλευρό του μπαμπά μου είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσουμε. Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δε θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον. Μαλώνουμε αλλά όταν είναι για δουλειά τον ακούω γιατί σκέφτομαι τα 30 χρόνια εμπειρίας του», πρόσθεσε στην συνέχεια.

https://vimeo.com/600047867

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This