Αθανασία Τσουμελέκα: «Υπήρχαν σχέσεις μεταξύ αθλητριών ηλικίας 16-17 και προπονητών! Το ήθελαν και οι δύο» (video)

To bullying και η μάχη με την κατάθλιψη!

Must Read

Η Αθανασία Τσουμελέκα χάρισε στιγμές χαράς και συγκίνησης στη χώρα μας όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Η πρώην όμως αθλήτρια του στίβου στο αγώνισμα του βάδην, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και πλέον ασχολείται με την υποκριτική.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

«Ήταν παράξενο άθλημα το βάδην, έτρωγα bullying στο γήπεδο, ιδιαίτερα από τους ποδοσφαιριστές. Είδα Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος και είδα και τον δικό μου αγώνα με τα παιδιά μου και συγκινήθηκα», είπε αρχικά.

«Είναι πράγματα που βγάζουν μάτι και είναι πράγματα που πολλές φορές δεν βγάζουν μάτι αλλά τα ξέρουμε, όπως σχέσεις αθλητριών με προπονητές στα 16-17 τους, που το ήθελαν και οι δύο. Όμως υπάρχει ο νόμος. Ο νόμος έχει ένα όριο τα 18 και δεν παύει να είναι παράνομο. Δεν θα πάω στις περιπτώσεις βιασμών που τις καταδικάζω ασυζητητί. Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ ως αθλήτρια τέτοια περιστατικά», δήλωσε αναφορικά με το αθλητικό #metoo.

Υπήρχε όμως μία δύσκολη περίοδος για εκείνη. H γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην μάχη της με την κατάθλιψη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα το μεγάλο ήταν ότι με την προπόνηση και τον πρωταθλητισμό ήταν ότι υπήρχαν πολύ μεγάλα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μεγάλες λύπες, μεγάλες χαράς και όλα αυτά ήταν πολύ έντονα συναισθήματα. Όταν σταματάς τον πρωταθλητισμό το χάνεις αυτό και ψάχνεις να βρεις τον εαυτό σου. Έκανα τα παιδιά, ήταν έντονη στιγμή αλλά μετά τι; Υπήρχε μία πάλη μέσα μου. Δεν είχα η χαρά μέσα μου χωρίς να ξέρω το γιατί. Τελικά κατάλαβα ότι δεν υπήρχε κάτι να με ανεβάζει ψυχολογικά. Αυτό το βρήκα όταν ξεκίνησα να γυμνάζω κόσμο και αυτός άλλαζε».

Όσον αφορά την αλλαγή που έκανε στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό δήλωσε: «Αφού τελείωσα με τον πρωταθλητισμό, έκανα τα παιδιά, ένιωσα ότι πλέον έχουν τη ροή στο σχολείο τους, αποφάσισα ότι θα χωρίσω, είπα να κάνω κάτι για μένα. Στο “Έτερος Εγώ” με πήραν για βοηθό ηθοποιό. Πήγα και πήρα αυτόν τον μικρό ρόλο για αυτά τα λίγα λεπτά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This