Όλγα Κεφαλογιάννη: Πήρε εξιτήριο μία εβδομάδα μετά την γέννηση των διδύμων

Το νέο μήνυμα από το μαιευτήριο!

Must Read

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, καθώς εδώ και μία εβδομάδα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο μωράκια τους.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανήμερα των γενεθλίων του γνωστού μουσικοσυνθέτη, έφερε στη ζωή ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τον έρωτά τους.

Η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας καλωσόρισε τα δυο αγγελούδια της με μία τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μία εβδομάδα μετά από τη στιγμή που βίωσε το θαύμα της μητρότητας, η ευτυχισμένη μανούλα, το πρωί της Κυριακής, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η ίδια μέσω του instagram account της, όπου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλε, αλλά και το ιατρικό προσωπικό που ήταν δίπλα της.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους του μαιευτηρίου, ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενους/νες που στάθηκαν δίπλα μας όλες αυτές τις ημέρες. Στην προσμονή αλλά και στην απόλυτη χαρά μας, με διακριτικότητα, επαγγελματισμό και ευαισθησία, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This