ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΟ Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου βάφτισαν την κόρη τους - Οι δηλώσεις των επώνυμων φίλων τους (video)

Ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου βάφτισαν την κόρη τους – Οι δηλώσεις των επώνυμων φίλων τους (video)

Πλάνα από το μυστήριο!

Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Σταμάτη Γονίδη και για την Κατερίνα Κουργιουξίδου καθώς βάφτισαν τον καρπό του έρωτά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής με την αγαπημένη του σύζυγο, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας, το Νοέμβριο του 2020 έγιναν γονείς.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βάφτισε χθες στην κορούλα τους η οποία πήρε το όνομα Μαρία Ελένη. Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, όπου παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι καλλιτέχνες του τραγουδιστή.

Ανάμεσά τους ήταν η Άντζελα Δημητρίου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Λύρας, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Πέτρος Ίμβριος, αλλά και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη, η Στεφανία και η Ασημίνα.

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» απέσπασε αποκλειστικά πλάνα από την βάφτιση αλλά και δηλώσεις των καλεσμένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης