Η μπηχτή της Φλορίντα Πετρουτσέλη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι αυτή που ήταν πάντα! Δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει ποτέ» (video)

«Ρώτα εμένα που την ξέρω πολύ καλά»

Must Read

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα και χθες έκανε την πρεμιέρα της με την εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται»,

Πριν όμως την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας, η Queen Dina βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Βασίλης είναι πολύ ξεχωριστός στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Για να είμαι σε αυτή τη σχέση βλέπω και άλλα πράγματα. Δεν μπορώ, όμως, να τα προγραμματίσω. Δεν μπαίνουν σε κουτάκια. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια γιατί αγαπώ πολύ τη δική μου. Αυτές τις αξίες έχω από μικρό παιδί, όπως και σύντροφός του. Οπότε γιατί όχι. Είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολλά κοινά. Χαίρομαι για την επαγγελματική του εξέλιξη κι εκείνος το ίδιο για εμένα. Μου έλεγε να πάρω μια εκπομπή να ηρεμήσει γιατί μιλάω, να πας και ραδιόφωνο μου έλεγε».

Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να πετάει το καρφί της για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως είδε αλλαγμένη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την συνεργάτιδά της να της απαντά: «Ρώτα εμένα που την ξέρω πολύ καλά. Η Κωνσταντίνα είναι αυτή που ήταν πάντα, απλά έχει αδυνατίσει. Καταλαβαίνω απόλυτα τον σύντροφό της τον Βασίλη που ήθελε να κάνει κάτι στην τηλεόραση».

«Τώρα που πήρε εκπομπή πιστεύω ότι ηρέμησε και αυτή και ο Βασίλης. Η Κωνσταντίνα έχει μία πολύ έντονη προσωπικότητα, η οποία δεν θεωρώ ότι θα αλλάξει ποτέ», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This