Φωτεινή Ψυχίδου για Δημήτρη Κοργιαλά: «Δεν ξέρω ποιος του έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα» (video)

«Προτιμώ να έχω δίπλα μου μια τσιπούρα αντί μια γυναίκα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Must Read

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς άφησε την πρωτεύουσα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ναύπακτο. O γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Love it» αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του, στη ζωή του ως πατέρας αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς», είπε αρχικά.

Ο γνωστός ερμηνευτής, για πέντε χρόνια, υπήρξε ζευγάρι με την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει ένα γιο το Θανάση. Πριν ένα χρόνο όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο οι δυο τους φαίνεται πως έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός», είπε με χιούμορ.

https://vimeo.com/606365287

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αίσθηση και η Φωτεινή Ψυχίδου κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της προτιμάει να έχει δίπλα του μία τσιπούρα αντί μία σύντροφο.

«Δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα στον Κοργιαλά. Νομίζω όχι εγώ», είπε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This