Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Βάφτισαν τον μικρό γιο τους στη Μάνη

Πάρτι στην παραλία με μαγιό και guest τον Μουζουράκη

Must Read

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, στη Μάλσοβα της Μάνης, έγινε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η βάφτιση του μικρότερου γιου της Φανής Χαλκιά και του Λούη Καραμάνου.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο, με νονούς δύο φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με τη showbiz. Σημειώνεται ότι ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος πήρε το όνομα του παππού του, από την πλευρά της μητέρας του Φανής, ενώ ο μόλις δύο ετών αδελφός του λέγεται Πέτρος, έχοντας πάρει παραδοσιακά το δικό του όνομα από τον άλλο παππού, τον πατέρα του Λούη. Μάλιστα, είχε βαφτιστεί κι εκείνος στην ίδια εκκλησία με τον Κωνσταντίνο το 2018.

Μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι του γνωστού επιχειρηματία και της ολυμπιονίκου χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία Καλογριά, όπου έγινε πάρτι με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός στο beach bar που βρίσκεται εκεί και ανήκει στον Λούη Καραμάνο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο anchorman του Alpha Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα και τις κόρες τους, αλλά και ο φιλότεχνος δικηγόρος Αλέξανδρος Κασσανδρινός με την παρέα του.

Οσο για τη μεγάλη έκπληξη, δεν ήταν άλλη από τη live εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη με την μπάντα του. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός και κριτής στο «Voice» διασκέδασε τους προσκεκλημένους στο πάρτι της βάφτισης του Κωνσταντίνου ερμηνεύοντας επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία του, όπως επίσης και άλλα, παλιά και καινούργια, αγαπημένα τραγούδια. Αναπόφευκτα οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διοχετεύτηκαν στα social media από το γεγονός ήταν πολλά.

Για την ιστορία, η Φανή Χαλκιά και ο Λούης (από το Ηλίας) Καραμάνος γνωρίζονταν και έκαναν παρέα ως φίλοι αρκετά χρόνια προτού προχωρήσουν σε σχέση. Κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χάθηκαν για περίπου μία δεκαετία και, μόλις βρέθηκαν ξανά, το ειδύλλιό τους «φούντωσε». Οπως έχει αποκαλύψει η αθλήτρια σε συνέντευξή της στο παρελθόν, έμειναν μαζί από την πρώτη εβδομάδα που έγιναν ζευγάρι και μέσα σε έναν μήνα εκείνη έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Πέτρο. Ε, η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή: γάμος, βάφτιση και τώρα κι άλλη βάφτιση! Να τους ζήσουν τ’ αγόρια τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This