Σπάνια κοσμική εμφάνιση της Ξένιας Καλογεροπούλου στο Ηρώδειο

Η Ξένια μιας... χρυσής εποχής

Must Read

Σπάνια κοσμική εμφάνιση από την Ξένια Καλογεροπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου, που έχει αφήσει έντονο το καλλιτεχνικό αποτύπωμά της και στο ελληνικό παιδικό θέατρο, είχε περιορίσει αισθητά τις εξόδους της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω κορονοϊού.

Τις προάλλες λοιπόν, που την εντόπισαν οι φωτογράφοι στο Ηρώδειο, να παρακολουθεί μαζί με τη συνάδελφό της Ρένη Πιττακή την παράσταση «Ιχνευταί» σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, τα φλας άστραψαν επάνω της.

Εκείνη αποχωρίστηκε για λίγο τη μάσκα της για τη φωτογραφία, ενώ μετά το τέλος του έργου βρέθηκε στα παρασκήνια για να συγχαρεί τους συντελεστές και ειδικά τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This