Νικολέττα Καρρά για τις καταγγελίες: «Όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα» (video)

«Μια γυναίκα με συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις και να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο όμορφη»

Must Read

Η Νικολέτα Καρρά στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ως ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες ηθοποιούς. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αποκάλυψε πως πολλοί εστίασαν στην ωραία εξωτερική της εμφάνιση και όχι στην υποκριτική της ικανότητα.

«Μια γυναίκα με συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις και να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο όμορφη. Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συνάδελφοι πηγαίνουν σε κάστινγκ όσο το δυνατόν λιγότερο φτιαγμένες. Κι εγώ το κάνω αυτό. Σε όλους έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Όταν κάποιος έρχεται στην παράσταση και σου λέει “ήσουν πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα”, αυτόματα υποδηλώνει μια περίεργη έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά

Mία από τις πολύ πετυχημένες σειρές που συμμετείχε, από την οποία μάλιστα έγινε και ευρύτερα γνωστή, είναι το «50-50» στην οποία πρωταγωνιστούσε και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Αναφορικά με την απόφαση των τηλεοπτικών καναλιών να μην ξανά προβάλουν τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί οι οποίοι κατηγορείται για βιασμό, δήλωσε πως: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά “50-50″. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό. Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις».

Όσον αφορά τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών που είδαν το φως της δημοσιότητας, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως υπήρχαν φήμες για ορισμένους από τους συναδέλφους της, ορισμένα όμως από τα περιστατικά πού αποκαλύφθηκαν τη σόκαραν.

«Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα σε σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε. Έλεγα “Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί”», κατέληξε.

https://vimeo.com/609707886

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This