Έφη Σαρρή: «Προτείνω σε όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί» (video)

«Είμαι αρκετά περίεργη, δύστροπη και ξινή»

Must Read

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Σαρρή στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και μίλησε και τις άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

«Μου αρέσει να μένω στο σπίτι, αλλά είμαι πολύ κοινωνική. Είμαι αρκετά περίεργη, δύστροπη και ξινή. Πάντα ήμουν έτσι», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ισχυρίζεται: «Θεωρώ ότι αυτό δυστυχώς ισχύει στη φύση. Τα ρωμαλέα ζώα κατασπαράζουν τα μικρά. Και οι άνδρες έχοντας αυτή τη μυϊκή δύναμη, την εκμεταλλεύονται πολύ άσχημα κάποιες φορές και έχουμε αυτές τις άνανδρες επιθέσεις που δυστυχώς είναι πολύ κρίμα για τις εποχές που ζούμε. Θεωρώ ότι η νύχτα έχει μια ντομπροσύνη απέναντι στο ζήτημα αυτό. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το αντιμετώπισα. Άλλο το φλερτ και άλλο το σε αρπάζω».

Η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως φοβάται πολύ την πανδημία του κορωνοϊού.

«Σαφώς και τρόμαξα γιατί αντιμετώπισα περιστατικά και στη δουλειά. Βεβαίως και εμβολιάστηκα και προτείνω σε όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί», τόνισε.

Στην ερώτηση αν οι δημοσιογράφοι την έχουν αντιμετωπίσει με σεβασμό, η ίδια απάντησε: «Με αντιμετωπίζουν όλοι ακριβώς όπως θέλω. Σε άλλες συνεντεύξεις μου έχω πιο σοβαρό λόγο και σε άλλες, ίσως τις περισσότερες φορές, επιλέγω να έχω ένα λόγο πιο χιουμοριστικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι αφελής».

Αναφορικά με τις προκλητικές φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media υποστηρίζει ότι «τα πράγματα έχουν προχωρήσει και είναι σωστό μια λαϊκή καλλιτέχνης να προκαλεί αν μπορεί να το υποστηρίξει. Ποτέ δεν κοιτάζω τα σχόλια και ποτέ δεν απαντάω».

«Δεν με απασχόλησε ποτέ το ζήτημα της μητρότητας. Θεωρώ ότι είναι μεγαλείο να είσαι μητέρα και εγώ δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να ώστε να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Κάθε γονιός πρέπει να είναι κερί αναμμένο για το παιδί του. Εγώ που είχα όνειρα για καριέρα θα διχαζόμουν και για αυτό επέλεξα να μην κάνω παιδί, παρόλο που είχα σύζυγο γυναικολόγο-μαιευτήρα που κράτησε 17 χρόνια», είπε στην συνέχεια για την απόφασή της να μην κάνει παιδί.

https://vimeo.com/610538894

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This