Ο Κώστας Μαρτάκης συμμετέχει στην Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Must Read

Tο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας προχώρησε στη δημοσιοποίηση ενός σποτ, μέσω του οποίου θέλει να υπενθυμίσει ότι μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο μας μπορεί να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Στο σποτ συμμετέχουν καταξιωμένοι αθλητές/ολυμπιονίκες (ΠετρούνιαςΜιλλούσηΤσαπατάκης), καλλιτέχνες από ολόκληρο το φάσμα των Τεχνών και του Θεάματος (Μαρτάκης, Δαδακαρίδης, Τουμασάτου, Κοντιζάς, Πετρουλάκη, Σκαφιδά, Καραμίχος, Ασημακοπούλου, Χρανιώτης, Μακρυγιάννη) που στόχο έχουν να μας παροτρύνουν να μπούμε κι εμείς στην πιο σημαντική ομάδα, στην Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε την πιο ωραία, σημαντική και ωφέλιμη συνήθεια, δηλαδή την εθελοντική αιμοδοσία. Δίνουμε αίμα και δίνουμε συχνά. Δεν μας κοστίζει τίποτα, είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη, ενώ προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο: την ίδια τη ζωή. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, τι θέλεις ή τι σου αρέσει -αλλά τι κάνεις.

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη να έχει οριστεί για την 14η Ιουνίου, η ανάγκη ωστόσο για την επίδειξη αλτρουισμού προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας είναι καθημερινή. Ειδικά στη χώρα μας που αντιμετωπίζει πάγιες ελλείψεις στις διαθέσιμες ποσότητες αίματος.

Ο Κώστας Μαρτάκης ευαισθητοποιήθηκε στο κάλεσμα του Ε.Κ.Ε.Α. (Εθνικό Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας) να συμμετέχει στην Ομάδα.

Δείτε το σποτ εδώ:

Στο site του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ekea.gr και στη σελίδα Facebook του φορέα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την ασφαλή, ανώδυνη και ολιγόλεπτη πράξη αλληλεγγύης, την αιμοδοσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίδραση του «sailing ship effect» στη σύγχρονη κοινωνία

Η βιομηχανία, η πολιτική και οι κοινωνικές δομές

More Articles Like This