Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το birthday party και το φλογερό φιλί στον σύντροφό της

Πάρτι υπερπαραγωγή με πολλούς καλεσμένους

Must Read

Γενέθλια υπερπαραγωγή (όπως παλιά!) για την Queen Dina. Η λαμπερή οικοδέσποινα του «Κάτι Ξαναψήνεται» γιόρτασε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, έχοντας στο πλευρό της και τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίον αντάλλαξαν ένα φλογερό ερωτικό φιλί μπροστά σε φωτογράφους και κάμερες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έσβησε όχι μία, αλλά δύο τούρτες που της ετοίμασαν στο Goya, όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι, με την ίδια και τους καλεσμένους της να διασκεδάζουν μέχρι αργά το βράδυ.

Από το πρωί της Τετάρτης και για πάνω από 24 ώρες, το birthday girl δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και μηνύματα αγάπης στα social media από φίλους της αλλά και followers. Ανάμεσα στις διασημότητες που της ευχήθηκαν δημόσια ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μετά τις ευχές τής ζήτησε με χιούμορ να του φέρει το αγαπημένο του cheesecake!

Γιάννης Μαρακάκης, Νίκη Θωμοπούλου

Στο πάρτι γενεθλίων της βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- η μητέρα της Πόπη Κατσαρά, για την οποία η Κωνσταντίνα δήλωσε πως έχει άριστες σχέσεις με τον σύντροφό της, ο Ηλίας Μπόγδανος με το κορίτσι του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, o Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του Λεάνα Μάρκογλου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ιωάννα Μπούκη, ο Γιάννης Μαρακάκης με τη γυναίκα του Νίκη Θωμοπούλου και η Χριστίνα Παππά, η οποία φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και την εορτάζουσα την περίοδο που συμμετείχαν και οι δύο στο «J2US».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη μητέρα της Πόπη Κατσαρά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, εκφράζοντας τη χαρά της που παρουσιάζει φέτος το «Κάτι Ξαναψήνεται». Παράλληλα απάντησε και σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με τη «φαρμακερή» ατάκα της Κατερίνας Καραβάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι δεν θέλει να θυμάται τη συνεργασία που είχαν οι δυο τους στο «Μες στην καλή χαρά». «Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη θυμάμαι, ήταν τα ξεκινήματά μου κι ευτυχώς πάτησα σε αυτά για να τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι…» ήταν η απάντηση της Queen Dina.

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, Ηλίας Μπόγδανος
Ιωάννα Μπούκη
Λεάνα Μάρκογλου, Πάνος Καλλίδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This