Άννα Βίσση: Συναυλία με… billionaire κοινό, «είσοδο» 700 ευρώ και καλεσμένο τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Όλα τα λεφτά...

Must Read

Τρέχουν και δεν φτάνουν μέλη της κοσμικής Αθήνας για να προλάβουν να δώσουν το «παρών» σε δύο glam events που οργανώνονται σήμερα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, την ίδια περίπου ώρα, στο πριγκιπάτο του Μονακό.

  • Aπό τον
    Δημ. Λυμπερόπουλο

Ούτε η πανδημία δεν μπορεί να συγκρατήσει την κοσμική φρενίτιδα και το shopping therapy που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις πολυτελείς μπουτίκ και στα trendy εστιατόρια του πριγκιπάτου, όπου ακόμα και τα κομμωτήρια στα high class ξενοδοχεία «Hotel de Paris» και «Hotel Hermitage Monte Carlo» κάνουν χρυσές δουλειές, χτενίζοντας non stop κομψές Ελληνίδες που θέλουν να λάμψουν στην Κυανή Ακτή.

Μονακό… by night

Ετσι κι αλλιώς το Μόντε Κάρλο τις τελευταίες ημέρες έχει τιγκάρει από το Monaco Yacht Show 2021, στο οποίο την παράσταση κλέβουν τα ωραιότερα και πιο ντιζαϊνάτα super yachts στον κόσμο!

Ελενα Αμβροσιάδου

Εφοπλιστές, brokers, ναυπηγοί, ιδιοκτήτες mega yachts, όπως η Ελενα Αμβροσιάδου με το περίφημο «Γεράκι της Μάλτας», σχεδιαστές σκαφών, όπως ο Γιώργος Βαφειάδης, και λάτρεις του yachting, σαν τον πλαστικό χειρουργό Αρη Στεροδήμα με την εντυπωσιακή σύζυγο Μπεατρίς Στεροδήμα, όπως κάθε χρόνο, με εξαίρεση το 2020, τρέχουν όλη μέρα σε εκθέσεις, ενώ το βράδυ διασκεδάζουν στα πολυτελή εστιατόρια και clubs «Nobu», «Jimmy’s» και «Yacht club de Monaco», όπου δίνεται μάχη για να κλείσει κανείς τραπέζι!

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια στο πριγκιπάτο

Κανείς πάντως όσον αφορά τους Ελληνες δεν γνωρίζει τι πήγε στραβά και δεν συνεννοήθηκαν μεταξύ τους οι διοργανωτές, ώστε να μη συμπέσουν την ίδια μέρα τα δύο glam events, που δεν είναι άλλα από τη συναυλία της Βίσση και τα βαφτίσια της «πριγκίπισσας» του «Mr. Nammos» Ζαννή Φραντζέσκου.

Η Αννα Βίσση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η συναυλία-δείπνο πάντως της απόλυτης Ελληνίδας σταρ στην αίθουσα «Salle des Etoiles» στο Sporting Monte-Carlo είχε οργανωθεί πολύ καιρό πριν και αναμένεται να συγκεντρώσει billionaire θαυμαστές της από όλο τον κόσμο, αφού η τιμή του εισιτηρίου με το δείπνο κοστίζει 700 ευρώ το άτομο. Θα είναι το πρώτο κονσέρτο της Αννας στο πριγκιπάτο και αναμένεται να το απολαύσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος δηλώνει θαυμαστής της, με τους δυο τους να έχουν συναντηθεί και το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών της συναυλίας! Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την κεφάτη βραδιά με άρωμα και χρώματα Ελλάδας θα δοθεί στο Ιδρυμα Prince Albert II of Monaco, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και την προστασία της μεσογειακής φώκιας, του εμβληματικού είδους της Μεσογείου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This