Τιτίκα Στασινοπούλου: «Μου ζήτησε να αφήσω το εσώρουχό μου στο γραφείο του» (video)

Τι αποκαλύπτει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό πρωταγωνιστή

Must Read

Μπορεί η Τιτίκα Στασινοπούλου να κατάφερε μια δημιουργική διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ωστόσο όπως εξομολογείται η ίδια σήμερα, το τηλέφωνο της δεν χτυπάει για επαγγελματικές προτάσεις.

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» δηλώνει ότι είναι σε μια ήρεμη φάση της ζωής της ωστόσο η ίδια αναπολεί την καριέρα της στην ηθοποιία. Μιλώντας για την σειρά «Δύο Ξένοι» που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, η Τιτίκα Στασινοπούλου αποκάλυψε ότι η σειρά δεν προχώρησε επειδή κάποιο ηθοποιοί δεν το επιθυμούσαν: «Είπα ναι γιατί μου άρεσε το σενάριο, το οικονομικό κομμάτι δεν με ενδιέφερε. Το ρόλο μου ήταν να τον κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε. Κάποιοι βασικοί ηθοποιοί δεν ήθελαν να πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν. Θα εμφανιζόταν και ο πατέρας της Μαρίνας που θα τον έπαιζε ο Βέγγος» σχολίασε.

Η ηθοποιός σχολίασε για την περιπέτεια της υγείας της, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο: «Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου και είπα στον καρκίνο ότι “θα σε νικήσω”. Στον καρκίνο παίζει ρόλο η ψυχική ισορροπία, κι εγώ την είχα χάσει» σημείωσε.

Μεταξύ άλλων, η ΤιτίΚα Στασινοπούλου αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό πρωταγωνιστή: «Βέβαια και δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ένας πολύ μεγάλος πρωταγωνιστής κι επιχειρηματίας τότε ήθελε να μου μιλήσει. Πήγα στο γραφείο του και μου λέει “όποια θέλει να δουλέψει εδώ, πρέπει να αφήσει εδώ πάνω το εσώρουχό της”. Και του λέω τι κρίμα, δεν θα δουλέψουμε ποτέ μαζί» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This