Άκης Πετρετζίκης: To παρασκήνιο του λαμπερού γάμου του (video)

Έλαμπε στο ρομαντικό της νυφικό η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ - Ο λόγος που ονόμασαν Αχιλλέα τον γιο τους

Must Read

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης!

Ο Άκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, και στη συνέχεια βάπτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα «Αχιλλέας».

Ο επιτυχημένος σεφ που προσπαθεί να διατηρεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, δεν αποκάλυψε κανένα στοιχείο για τον γάμο του, όμως μετά την τελετή, ο ίδιος μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα δύο μυστήρια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στην τελετή έδωσαν το παρόν συγγενείς και λιγοστοί στενοί φίλοι του ζευγαριού.

«Σήμερα γάμος έγινε… σε ωραίο περιβόλι! Το φάγαμε το ρύζι μας. Βαφτίσαμε και τον μικρό μας Αχιλλέα!», έγραψε ευτυχισμένος.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει αυτό το όνομα στο παιδί τους, προκειμένου να έχει τα ίδια αρχικά με τον πατέρα του. 

Η Δήμητρα Παπαμιχαήλ επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με δαντέλα που άφηνε εκτεθειμένη την πλάτη της, ενώ ο γαμπρός φόρεσε σμόκιν με παπιγιόν και γιλέκο.

Ακολούθησε λαμπερή δεξίωση με το ζευγάρι να μπαίνει στον χώρο αγκαλιά με τον 3 μηνών γιό τους, ενώ όπως αποκάλυψε ο σεφ, το μενού των καλεσμένων το επιμελήθηκε ο ίδιος. Μάλιστα, η συζυγός του τον συνεχάρη λέγοντάς του: «Αγάπη μου το μενού είναι εξαιρετικό».

Ο τρισευτυχισμένος σεφ διασκέδασε με την καρδιά του στην δεξίωση χορεύοντας με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα, ενώ δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This