Mad Clip: Χαμός στην οικογένεια για τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στην τσέπη του (video)

Κόντρα στην οικογένεια για το ποιος πρέπει να λάβει το ποσό

Must Read

Ενδοοικογενειακή διαμάχη ξέσπασε για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκαν στην τσέπη του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο Mad Clip όπως έγινε γνωστό το μοιραίο βράδυ που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εκτός από τον σταυρό υψηλής αξίας που φορούσε στον λαιμό του, είχε στην τσέπη του παντελονιού του το ποσό των 8000 ευρώ.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη διαμάχη μεταξύ των συγγενών για το ποιος θα λάβει τελικά το ποσό του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Σύμφωνα με την εκπομπή Live-news, τα χρήματα όλο αυτό το διάστημα παρέμεναν στο αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να καταθέσουν σήμερα το ποσό στο Ταμείο Παρακαταθηκών Και Δανείων.

Όσοι συγγενείς θέλουν να διεκδικήσουν το ποσό θα πρέπει να ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This