Ναστάζια Μητροπούλου: «Κόντεψα να μείνω παράλυτη από την κακοποίηση του πρώην συντρόφου μου» (video)

«Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος, αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα που μένουν πιο πολύ»!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε η Ναστάζια Μητροπούλου από τον πρώην σύντροφο της, καθώς είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Το κορίτσι που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα», μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής σε «Mega καλημέρα» αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τρία χρόνια μετά τη βάναυση συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της.

«Έχω κάνει δύο εγχειρίσεις, κόντεψα να μείνω παράλυτη, ήταν σπασμένη η μέση μου, οπότε έπρεπε να κάνω πρώτα επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Είχα επιπλοκές και στην κοιλιακή χώρα, οπότε έπρεπε να κάνουμε και εκεί επέμβαση που ήταν πολύ δύσκολο, όλα πήγαν καλά αλλά και πάλι είχα επιπλοκές», ανέφερε αρχικά για την κατάσταση της υγείας της», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ζήλια ήταν απίστευτη, ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος, αλλά είναι και τα ψυχικά τραύματα που μένουν πιο πολύ, αλλά το έχω ξεπεράσει κάπως όλο αυτό. Μπορώ να κάνω ότι θέλω γιατί είμαι ελεύθερη πλέον από όλα τα βάσανα που είχα πάνω μου».

Αναφορικά με την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στο χωριό της, εξήγησε: «Με έπιασε μια κατάθλιψη, ένιωθα μόνη, ενώ είχα κόσμο δίπλα μου, αλλά δεν ήταν το ίδιο. Όταν ερχόμουν εδώ στο χωριό μου είχα μια όμορφη ενέργεια και έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ μόνιμα».

https://vimeo.com/623240376

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This