Κάρολι Βάμος: «Είδα το θάνατο με τα μάτια μου! Όταν αρρώστησα η Έφη Σαρρή μου μαγείρευε» (video)

«Οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν αρρώστησα»

Must Read

Ο διάσημος χορογράφος Κάρολι Βάμος βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά προσδίδοντας μεγαλύτερη αίγλη στα τηλεοπτικά show.

Για την συνεργασία του με την γνωστή παρουσιάστρια αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Φωκά Ευαγγελινό, μίλησε ο Κάρολι Βάμος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θαύμαζα τη Ρούλα Κορομηλά για τη δύναμή της και χάρηκα που με πίστευε. Κάποιες φορές υπήρχα και δύσκολες στιγμές στη συνεργασία μας. Η Ρούλα δεν μάθαινε εύκολα τις χορογραφίες. Δεν τσακωθήκαμε με τον Φωκά Ευαγγελινό και δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Η Ρούλα και η παραγωγή μου είχαν κάνει πρόταση να πάρω τη θέση του»

Στην συνέχεια ανεγέρθηκε στην κόρη του την οποία απέκτησε όταν εκείνος ήταν 14 ετών.

«Έκανα παιδί στα 14 μου και έχω και τρία εγγόνια. Δεν έχω επαφή με την κόρη μου, ζουν στην Ουγγαρία».

«Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά όταν ήμουν μικρός και δεν το ξεπέρασα ποτέ», είπε στην συνέχεια.

Αναφορικά με την μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο δήλωσε πως: «Τα τελευταία πέντε χρόνια ζω έναν Γολγοθά με την υγεία μου. Το βασικό πρόβλημα της υγείας μου ήταν ο καρκίνος, όμως, οι θεραπείες δημιουργούσαν κι άλλα προβλήματα. Είδα το θάνατο με τα μάτια μου. Ήμουν στην κηδεία της μητέρας μου όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο. Οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν αρρώστησα. Η Έφη Σαρρή, που δεν έχει μαγειρέψει ποτέ στη ζωή της, ήταν δίπλα μου και μου μαγείρευε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This