Netflix: Οι καλύτερες κωμωδίες που αξίζει να δείτε αυτή την εβδομάδα

Από Eurovision μέχρι γαμήλια πάρτι και από Σκορσέζε μέχρι... Ιωσήφ Στάλιν!

Must Read

Οι κωμωδίες είναι το πιο ευχάριστο είδος ταινιών και συνήθως τις λατρεύουν όλοι! Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας από το να δείτε μια αστεία και ευχάριστη ταινία με το ταίρι σας, με την παρέα σας ή ακόμα και μόνοι σας; Θα απαντήσω πως όχι…

  • Από την
    Πασχαλιά Πυρένη

Χαλαρώστε και απολαύστε τις παρακάτω επιλογές από το Netflix, που δεν πρέπει να χάσετε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

  • EUROVISION SONG CONTEST: THE STORY OF FIRE SAGA

Πρώτη ταινία στη λίστα είναι η EUROVISION SONG CONTEST: THE STORY OF FIRE SAGA. Φυσικά θα μπορούσε κάποιος να πει, μια ταινία για τη Eurovision με πρωταγωνιστή έναν Αμερικανό και έναν Καναδό τι το αστείο μπορεί να έχει; Κι όμως δεν θα χάσετε! Οι Will Ferrell και Rachel McAdams παίζουν το ισλανδικό δίδυμο Fire Saga, το οποίο φιλοδοξεί να περάσει στον διαγωνισμό τραγουδιού. Όταν ένα σκάφος που μετέφερε όλους τους υποστηρικτές της χώρας εκρήγνυται, τα όνειρά τους γίνονται πραγματικότητα. Αυτό που ακολουθεί είναι μερικές τυπικά ξεκαρδιστικές σκηνές και όπως θα ήταν αναμενόμενο πολλά πολλά τραγούδια.

  • DEATH OF STALIN

Μια μαύρη κωμωδία και συνάμα μια πολιτική σάτιρα που διαδραματίζεται αμέσως μετά το θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν το 1953, στην οποία οι φίλοι του αντιμετωπίζουν τον επόμενο σοβιετικό ηγέτη. Διαθέτει ένα εξαιρετικό καστ, με τους Jason Isaacs, Jeffrey Tambor, Simon Russell Beale, Michael Palin και Steve Buscemi. Βασισμένη στο αντίστοιχο γαλλικό γραφικό μυθιστόρημα, απαγορεύτηκε στη Ρωσία για λόγους «εξτρεμισμού» – αλλά είναι πραγματικά πολύ αστείο.

  • SCHOOL OF ROCK

Η ταινία που ώθησε τον Jack Black σε αστέρα είναι ιδανική τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Ο Dewey Finn, ένας μεσαίος κιθαρίστας που έχει απελπιστική ανάγκη για δουλειά, δουλεύοντας επιτέλους ως αναπληρωτής δάσκαλος λυκείου, αποφασίζει να δώσει στους μαθητές του ένα μάθημα rock and roll. Σύντομα γίνεται σαφές ότι έχει την τύχη να δουλεύει με παιδιά θαύματα και αποφασίζει να τους στείλει σε τοπικό διαγωνισμό για συγκροτήματα. Τι μπορεί να πάει στραβά;

  • BRIDESMAIDS

Από τις πιο αστείες ταινίες της δεκαετίας του 2010 που βρίσκεται στο Netflix. Ο ανταγωνισμός μεταξύ μιας υπηρέτριας της τιμής (Kristen Wiig) και μιας παράνυφου (Rose Byrne) για το ποια είναι η BFF της νύφης απειλεί να καταστρέψει φιλίες. Διαθέτοντας εκείνη τη σκηνή που ταιριάζει με το νυφικό φόρεμα και μια ερμηνεία από τους Matt Lucas και Rebel Wilson, οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα υποκριτικής, έχοντας στα χέρια τους ένα εξαιρετικό σενάριο με απίστευτες ατάκες όπως: «Στην αρχή, δεν ήξερα ότι ήταν το ημερολόγιό σας. Νόμιζα ότι ήταν ένα πολύ θλιβερό χειρόγραφο βιβλίο».

  • BAD TRIP

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία στην οποία ο Eric Andre και ο Lil Rel Howery υποδύονται τον Chris και τον Bud, δύο κολλητούς φίλους που πηγαίνουν ένα ταξίδι, ώστε να κυνηγήσουν την αληθινή αγάπη του πρώτου. Μια αστεία ταινία που θα σας κάνει να γελάσετε και να ξεφύγετε.

  • THE WOLF OF WALL STREET

Ο Martin Scorsese σκηνοθέτησε την πιο αστεία ταινία της δεκαετίας του 2010. Με το αξεπέραστο αυτοσχεδιαστικό ταλέντο του Jonah Hill, τον πάντα αξιόπιστο Leonardo DiCaprio, που έπαιξε πλήρες γκάζι ως ο καταχρηστικός χρηματιστής Jordan Belfort και ένα λαμπρό σενάριο από τον συγγραφέα των Sopranos Terence Winter, Scorsese έκοψε το έργο του πίσω από την κάμερα…

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This