Πρώτο θέμα στην Αυστραλία ο Κύργιος – Επενέβη η αστυνομία στον άγριο τσακωμό με την σύντροφό του

Τον έπιασε στο κρεβάτι με άλλη και έγινε χαμός!

Must Read

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος έγινε πρώτο θέμα στην Αυστραλία, με τον άγριο καυγά του με την Ιταλίδα σύντροφό του Κιάρα Πασάρι, ενώ έμεναν σε ξενοδοχείο στην Αδελαϊδα.

Ήταν τέτοιος ο καβγάς τους που αναγκάστηκαν από το ξενοδοχείο να καλέσουν την αστυνομία. Και όλα έγιναν γιατί έπιασε τον Κύργιο με άλλη στο κρεβάτι! Στο ξενοδοχείο βρίσκονταν σε καραντίνα, μετά την επιστροφή Κύργιου από τη Βοστώνη, που συμμετείχε στο Laver Cup.

«Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου 2021, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια λεκτική διαμάχη μεταξύ δύο ενοίκων μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Διεξήχθη έρευνα, δεν διαπιστώθηκαν αδικήματα και τα δύο μέρη θα περάσουν τώρα το υπόλοιπο της καραντίνας τους σε ξεχωριστά δωμάτια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Αυστραλίας.

Η σύντροφός του ανέβασε και φωτογραφία με μηνύματα στα social media από τον τσακωμό τους.

«Είμαι ακόμα σε ένα δωμάτιο μαζί του (η αστυνομία τον μετέφερε αργότερα σε διαφορετικό δωμάτιο βέβαια) ήταν φρικτό για μένα. Αυτή η γυμνή κοπέλα δίπλα του στο κρεβάτι δεν είμαι εγώ» σχολίασε, ενώ ανάρτησε και μέρος της συνομιλίας τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This