«Ψίθυροι καρδιάς» από την Τίνα Μελά – Nέο βιντεοκλίπ με συμπρωταγωνιστές Ρομά

Το βιντεοκλίπ της εκρηκτικής τραγουδίστριας στα Ανω Λιόσια

Must Read

«Ψίθυροι καρδιάς» για την Τίνα Μελά στην καρδιά των Ανω Λιοσίων! Η εκρηκτική τραγουδίστρια, με συμπρωταγωνιστές όλους τους Ρομά, γύρισε το βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι της «Με καίει ο έρωτάς σου» (σε στίχους Ιωάννη Ραφτόπουλου, μουσική Γιάννη Μαγγελάκη και ενορχήστρωση Αγγελου Σαρόγλου) και έγινε πραγματικός χαμός!

Σαν μια άλλη «Ερατώ» από τη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς», με τους Γκλέτσο – Παπαχαραλάμπους, η Τίνα Μελά βρέθηκε σε καταυλισμούς Ρομά και αποθεώθηκε! Πανέμορφες Τσιγγάνες και πιτσιρίκια έκλεψαν την παράσταση με τον χορό τους, ενώ δεκάδες κάτοικοι της περιοχής είδαν τα γυρίσματα συγκινώντας την τραγουδίστρια για τη φιλοξενία και την υποδοχή που της επεφύλαξαν!

Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, που φέρει την υπογραφή του DJ Airth (Steven Airth) και θα κυκλοφορήσει από την G Misic, η τραγουδίστρια μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου της, γνώρισε την κουλτούρα και τις παραδόσεις των Ρομά, και για τα μάτια ενός κούκλου Ρομά (συμπρωταγωνιστής της ήταν ο Αντώνης Αθανασόπουλος) έστησε ένα μεγάλο, αυθεντικό τσιγγάνικο γλέντι.

Μάλιστα, όλο το team της παραγωγής φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων να μη λείψει σε κανέναν κάτοικο τίποτα, στήνοντας ένα πλουσιοπάροχο δείπνο για όλους στο τέλος της βραδιάς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This