Κώστας Κεντέρης: «Δε μου λείπουν ο πρωταθλητισμός και οι Ολυμπιακοί αγώνες» (video)

«Ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό»

Must Read

Ο Κώστας Κεντέρης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του αθλητισμού έχοντας χαρίσει στιγμές συγκίνησης στην χώρα μας καθώς το 2000 αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ στα 200 μέτρα, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2001 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2002.

Ο Κώστας Κεντέρης τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο o αντιπρόεδρος πλέον του ΣΕΓΑΣ, βρέθηκε στην Χίο, μαζί με την οικογένειά του, λόγω της εκδήλωσης  που πραγματοποιήθηκε για την «Κιβωτό του κόσμου».

Ο πρώην Ολυμπιονίκης μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε στην ζωή του μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, στην απόφασή του να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και στο έργο του πάτερ Αντώνιου που τόσο θαυμάζει.

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα, στα Ζαγοροχώρια. Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου… Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό. Τα παιδιά μου δεν τα προπονώ εγώ», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Happy Day» και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά μου κατάλαβαν για μένα, γιατί δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει περισσότερα πράγματα από εμένα στη χώρα μας. Δε μου λείπουν ο πρωταθλητισμός και οι Ολυμπιακοί αγώνες».

«Η προσπάθεια που κάνει ο πατέρας Αντώνιος, και όχι μόνο στη Χίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με έκανε να έρθω εδώ. Δίνει δύναμη, αγάπη και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων», κατέληξε.

https://vimeo.com/628888229

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This