Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν τελείωσα το σχολείο! Είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και έτσι πέρασα στο Κολέγιο» (video)

Must Read

Την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση έκανε από το Dream Show – The Theater στην τηλεόραση του Alpha, όπου και κέρδισε.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργιόυ ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει αρκετές σειρές της ελληνικής και της κυπριακής τηλεόρασης. Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι σειρές «Βαλς με 12 θεούς», «Μπρούσκο», «Το τατουάζ» και «8 Λέξεις», ενώ φέτος προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Mega «Η γη της Ελιάς».

Με αφορμή την νέα του σειρά μυθοπλασίας, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια του χρόνια αποκαλύπτοντας πως δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο και πως μπήκε σε κολέγιο στην Αγγλία επειδή απλά… μετέφρασε το χαρτί που είχε.

«Σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου. Πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στο Λονδίνο, το μετέφρασα και είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και έτσι πέρασα στο Κολέγιο. Γλίτωσα τρία χρόνια με τη μία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/629180783

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This