Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Ύδρα

Να ζήσουν!

Must Read

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το γεγονός ότι το απόγευμα της Δευτέρας θα ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου στην Ύδρα.

Οι φωτορεπόρτερ ωστόσο ενημερώθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός και παρευρέθηκαν στο νησί που λατρεύει το ζευγάρι, προκειμένου επιβεβαιώσουν ότι θα τελεστεί ο γάμος.

Τελικά ο τραγουδοποιός και η ηθοποιός παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή, σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού.

Στο γάμο παρευρέθηκαν η οικογένεια του ζευγαριού και λίγοι και καλοί φίλοι. Αναμεσά στους καλεσμένους ήταν ο σκηνοθέτης Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής

Ο σκηνοθέτης Νίκος Περράκης

Το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να κάνει καμία δήλωση αλλά ούτε να ποζάρει στους φωτογράφους. Το Τlife όμως απέσπασε αποκλειστικές φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός.

Παρόλα αυτά το νιόπαντρο ζευγάρι κέρασε τους φωτορεπόρτερ και τους δημοσιογράφους, που βρέθηκαν στο νησί για να καλύψουν το γάμο τους, μία τούρτα και ένα κρασί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This