Γιώργος Παπαγεωργίου: «Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος και ήμουν ο χειρότερος στον πλανήτη! Ήμουν πάντα μείον» (video)

«Δεν είχα βάλει ποτέ ταμπέλα πάνω από το κεφάλι μου ότι είμαι ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού»

Must Read

Πολυπράγμων φαίνεται να είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου, αφού ο frontman του συγκροτήματος polkar πρωταγωνιστεί φέτος στη θεατρική παράσταση Ξύπνα Βασίλη, παράλληλα αναμένεται να εμφανιστεί, ως βασικός πρωταγωνιστής, στην επερχόμενη σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», ενώ ταυτόχρονα υπογράφει την σκηνοθεσία της παράστασης «Αρίστος».

Για την μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία μίλησε ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας πως πριν γίνει ηθοποιός είχε εργαστεί και ως σερβιτόρος.

«Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος και ήμουν ο χειρότερος στον πλανήτη. Έβαζα μέσα τα μαγαζιά. Ερχόταν η ώρα του ταμείου και ήμουν πάντα μείον. Έφευγαν και δε με πληρώνανε, ήμουν αφηρημένος. Δεν ήταν μια καλή περίπτωση για τα αφεντικά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να άλλαζε δουλειά εξαιτίας της αβεβαιότητας που δημιούργησε το lockdown στους καλλιτέχνες, ο σύζυγος της Δανάης Μιχαλάκη δήλωσε πώς «στην καραντίνα σκέφτηκα πως, αν αυτό κρατήσει πολύ, μάλλον την πάτησα. Εγώ αγαπώ πάρα πολύ αυτά που κάνω είτε αυτό λέγεται υποκριτική, είτε σκηνοθεσία, είτε μουσική. Θα έκανα μια άλλη δουλειά αν αναγκαζόμουν, αλλά στο τέλος δεν θα ήμουν καλός».

Όσον αφορά την μητέρα του και το γεγονός ότι κάνουν το ίδιο επάγγελμα δήλωσε πως «δεν με συγκρίνουν με τη μητέρα μου, γιατί κάνουμε άλλη καριέρα και έχουμε άλλη πορεία. Δεν είχα βάλει ποτέ ταμπέλα πάνω από το κεφάλι μου ότι είμαι ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού»

«Θέλαμε πολύ να το κάνουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο» είπε στην συνέχεια για τον γάμο με τη Δανάη Μιχαλάκη.

«Η αγένεια θα με έκανε να κόψω και την “καλημέρα”. Δε νομίζω ότι θα ήμουν ανεκτικός στην αγένεια. Έχω συναντήσει αγενείς συμπεριφορές αλλά όχι κάτι που να με στιγμάτισε», κατέληξε ο ηθοποιός.

https://vimeo.com/630006929

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This