Ρίκα Διαλυνά: «Μετακόμισα στην Κρήτη και έφερα… σεισμό»

Με χιούμορ προσπαθεί να καταπολεμήσει τον τρόμο της στο Ηράκλειο η αγαπημένη ηθοποιός

Must Read

Νέο σοκ για τη Ρίκα Διαλυνά στην Κρήτη. Η αειθαλής ηθοποιός ακόμα μια φορά βρέθηκε στο μάτι των… Ρίχτερ, με αποτέλεσμα να κουνηθεί χθες το πρωί για τα καλά.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Ηταν πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ο καταστροφικός σεισμός στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου λαχτάρισε για τα καλά την ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Η ίδια είχε μετακομίσει στα μέσα του καλοκαιριού μόνιμα στο πανέμορφο σπίτι της στο Ηράκλειο και δεν φανταζόταν ότι θα ζούσε τον τρόμο!

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», είχε εξομολογηθεί όσα βίωσε, με αποτέλεσμα για μερικά βράδια να κοιμηθεί στο σπίτι της πολυαγαπημένης της κόρης. Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από τότε που εγκαταστάθηκε πάλι στο δικό της σπίτι και ο Εγκέλαδος της χτύπησε ξανά την πόρτα!

Τα 6,3 Ρίχτερ ήταν αρκετά για να αναστατώσουν εκ νέου τη σπουδαία ηθοποιό, η οποία αναγκάστηκε να πάει στο σπίτι της κόρη της, το οποίο βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία με το δικό της, γιατί δεν μπορεί να είναι μόνη της και να ζει μέσα στον φόβο και στην αγωνία. «Τι να πω. Μετακόμισα στην Κρήτη και έφερα… σεισμό. Είμαι με την κόρη μου εδώ στο διαμέρισμα, αφού οι σεισμοί δεν λένε να κοπάσουν» είπε στην «Espresso», προσπαθώντας να μη χάσει και το χιούμορ της με όλα αυτά που τραβά μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους της Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This