Ιωάννης Απέργης: «Πηγαίνω για μεροκάματο στον πατέρα μου που δουλεύει μαρμαράς στο Α΄κοιμητήριο Αθηνών» (video)

«Πρέπει να ζήσω την οικογένειά μου»

Must Read

Πατέρας έγινε πριν λίγους μήνες ο Ιωάννης Απέργης και το ευτυχές γεγονός, για τον ερχομό του παιδιού του, το αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Είμαι 31 ετών και περιμένω μωράκι. Είμαι παντρεμένος 1 χρόνο. Είμαστε στον έβδομο μήνα και περιμένουμε πως και πως. Αγοράκι περιμένουμε. Ήθελα από μικρός να γίνω μπαμπάς, πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Η γυναίκα μου είναι αισθητικός και είμαστε μαζί 1 χρόνο.

Γνωριζόμαστε, όμως 8 χρόνια, γιατί η ξαδέρφη μου παντρεύτηκε τον αδερφό της, οπότε γνωριστήκαμε στην εκκλησία, στα τραπέζια βλεπόμασταν. Τα τελευταία 4 χρόνια την κυνηγούσα», είχε πει χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/630744357

Για την ζωή του ως πατέρας μίλησε ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την σειρά «Παρουσιάστε», στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το παιδί ήρθε παραγγελία. Δεν μας κουράζει καθόλου τα βράδια, δεν μας ξυπνάει. Θέλουμε να απολαύσουμε τον καρπό του έρωτά μας με την Κατερίνα. Το παιδί ήρθε με καισαρική αλλά ήμουν δίπλα της κάθε στιγμή. Όταν περίμενα να δω για πρώτη φορά το παιδί έξω, έτρεμα. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Το έφερναν από έναν μεγάλο διάδρομο κι όταν ήρθε μπροστά μου, δεν μπορώ να το περιγράψω… Αν πεις ότι θα κάνεις παιδί πρέπει να αφοσιωθείς στο παιδί και στη γυναίκα. Δεν είναι όλοι για γονείς».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως παράλληλα κάνει κι άλλες δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην.

«Πηγαίνω για μεροκάματο να βοηθήσω τον πατέρα μου, δουλεύει μαρμαράς στο Α΄κοιμητήριο Αθηνών. Πρόσφατα έβαφα κάγκελα σε έναν τάφο και πέρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας και μου λέει “τι θέλεις εδώ;” και του λέω “βάφω”. Είναι ωραίο γιατί στη σκέψη και στην πράξη μου θέλω κάτι να μου θυμίζει από πού ξεκίνησα και να με προσγειώνει. Πρέπει να ζήσω την οικογένειά μου. Οι πρόβες στο θέατρο δεν πληρώνονται, είναι πολύ δύσκολα για όλους»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This