Μαρία Αντουλινάκη: «Κλεισμένη δουλειά και μαθαίνω ότι το ρόλο μου τον πήρε άλλη! Δεν με είχαν ειδοποιήσει» (video)

Όσα είπε για την μάχη που δίνει με την κατάθλιψη!

Must Read

Η Μαρία Αντουλινάκη έχει αναφερθεί στο παρελθόν για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη, η οποία εμφανίστηκε μετά το θάνατο του πατέρα της.

Η τηλεοπτική Αγορίτσα από τις «Άγριες Μέλισσες» όμως, φαίνεται πως ακόμα μάχεται να την ξεπεράσει.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή την θεατρική παράσταση «Προδοσία» στην οποία πρωταγωνιστεί, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», πως: «Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα και ρόλο έχω χάσει. Κλεισμένη δουλειά και να μαθαίνω ότι το ρόλο μου τον πήρε άλλη γιατί ήταν ανιψιά κάποιου. Δεν με είχαν ειδοποιήσει, εγώ ήμουν διακοπές και περίμενα να ξεκινήσουν οι πρόβες. Έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ σε συνεργασία. Είναι αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι και σε τι βαθμό είναι η κατάθλιψή σου».

«Συνέχεια παλεύω με την κατάθλιψη. Δεν τελειώνει ποτέ, είναι σαν τη δίαιτα. Χάνεις κιλά, ξαναπαίρνεις. Έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου. Άνθρωποι που έχουν περάσει τέτοια ψυχικά νοσήματα είναι συνήθως χαμογελαστοί προς τα έξω», είπε στην συνέχεια, ενώ για το πως έχουν επηρεαστεί οι σχέσεις της από την κατάθλιψη, δήλωσε πως:

«Πόσες φορές θα πεις σε σύντροφο θέλω να μείνω μόνη μου; Ο άλλος το παίρνει προσωπικά. Τώρα μεγάλωσα, δεν είμαι για φλερτ, είμαι για άλλου είδους σχέσεις, αλλά θέλω να έχω ένα σύντροφο».

https://vimeo.com/631952397

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This