Εβελίνα Παπούλια για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ακόμα ταράζομαι! Ήταν κανιβαλισμός καθαρός…» (video)

«Έβγαλα τη φήμη της δύσκολης, ότι την ψώνισα και καβάλησα το καλάμι»

Must Read

Η Εβελίνα Παπούλια είναι ένας άνθρωπος που θα τοποθετηθεί όταν νιώσει ότι αδικείται ή διαβάλλεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνομιλία που είχε πριν καιρό με την Φαίη Σκορδά, την οποία επέπληξε, επειδή έκρινε τα λεγόμενά της από ένα απόσπασμα (το οποίο δεν άκουσε ολόκληρο), σχετικά με το θέμα των καταγγελιών.

Πολλοί και κυρίως οι δημοσιογράφοι έχουν χαρακτηρίσει την ηθοποιό ως απρόσιτη. Η Εβελίνα Παπούλια μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» παραδέχτηκε ότι: «Πάντα ήμουν έτσι όπως είμαι σήμερα και νομίζω πως δεν το έπαθα ποτέ αυτό, να δω τον ίσκιο μου πιο μεγάλο. Πιο πολύ είχα αγχωθεί στο να μην το πάθω οπότε ήμουν όλο και πιο law profile στα προσωπικά μου και ταυτόχρονα, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια φίλους και φίλες, η αναφορά μου πάντα ήταν εκείνοι. Δεν ήταν δηλαδή οι άνθρωποι που γνώριζα εκείνη την εποχή άρα δεν μπορούσα ποτέ να είμαι κάτι άλλο στους φίλους μου από αυτό που ήμουν.

Είχα τη φήμη της “δύσκολης” στη δουλειά γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και ήταν μια εποχή πάρα πολύ αγαθή. Τώρα είναι όλοι υποψιασμένοι στο πως θα κινηθούν. Όταν λοιπόν με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνα και ήθελαν συνεντεύξεις, εγώ κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι. Οπότε σε αυτά τα όχι έβγαλα τη φήμη της δύσκολης, ότι την ψώνισα και καβάλησα το καλάμι αλλά δεν ήταν αυτό. Ήταν το ότι ένιωθα τον εαυτό μου συνεχώς να επαναλαμβάνεται και δεν μου άρεσε»

Κάνοντας τον απολογισμό της για την μέχρι τώρα πορεία της, δήλωσε πως δεν θα άλλαζε τίποτα και πως θα έκανε τις ίδιες επιλογές.

«Κοιτάζοντας τη διαδρομή μου από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα νομίζω θα τα έκανα όλα ίδια. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ενώ είμαι σοβαρή σαν επαγγελματίας μου αρέσει να είμαι και παιδί μέσα μου, να διατηρώ αυτή την αφέλεια. Στα προσωπικά – ερωτικά μου την έχω αυτή την παιδική αφέλεια πολύ περισσότερο», σημείωσε.

Η ηθοποιός από 6 ετών παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα χορού. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στο χορό ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και πήρε μέρος σε διάφορα θεατρικά έργα. Όταν γύρισε στην Ελλάδα άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση.  Ευρύτερα γνωστή όμως έγινε για το ρόλο της στην κωμική σειρά «Δύο Ξένοι».

Αναφορικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική δήλωσε πως: «O πρώτος μου στόχος ήταν ο χορός. Έξι χρονών είπα στη μητέρα μου ότι θα γίνω χορεύτρια… Γεννήθηκε η υποκριτική όταν κάποια στιγμή με είχε δει ο Λάμπρος ο Τσάγκας σε μια παράσταση και μου είπε ότι πρέπει να κάνω αυτό… Βρισκόμενη αργότερα στην Αμερική ήρθε το θέατρο και πολύ πιο μετά το τραγούδι…. Στην Αμερική πήγα για να μείνω αλλά τελικά δεν έμεινα. Γύρισα λόγω πράσινης κάρτας, δεν μπορούσα να την ανανεώσω και τελικά γύρισα πίσω»

«Δύο ξένοι»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύ πετυχημένη σειρά του Mega λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το πρώτο μπαν ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται… Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό».

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου…. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάω και ακόμα ταράζομαι. Θεωρώ ότι ήταν κανιβαλισμός καθαρός ο τρόπος που ορισμένα μέσα προσέγγισαν τον θάνατο. Δηλαδή το να μην σέβεσαι έναν ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον», είπε για τον τραγικό θάνατο του συμπρωταγωνιστή της Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, δήλωσε ότι αγαπάει τα μπότοξ, γιατί την κάνουν να φαίνεται ξεκούραστη. «Αλλά οποιαδήποτε άλλη αισθητική παρέμβαση όχι. Το φοβάμαι», παραδέχτηκε.

Προσωπική ζωή

Η Εβελίνα Παπούλια έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους. Από το 1999 μέχρι το 2001 ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάντο, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Αφροδίτη, η οποία μάλιστα φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «η γη της Ελιάς».

Το 2003 ξεκίνησε τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2008 στη Σκωτία, αλλά χώρισαν μόλις ένα μήνα μετά.

Δείτε επίσης: Εβελίνα Παπούλια για τους πρώην συζύγους της: «Τους είχα χωρίσει πριν καν τους παντρευτώ» (video)

«Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους» είπε με χιούμορ και συνέχισε, «Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους… Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος. Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί… Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως… Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο… Μετά μέναμε πάνω κάτω… Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί…. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορά και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό», είπε αναφερόμενη στους πρώην συζύγους της και συνέχισε μιλώντας για την τωρινή της σχέση.

«Τώρα είμαι υπέροχα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι η πιο σημαντική μου σχέση. Με την αδελφή του ήμουν κολλητή από παιδί… Δε ξέρουμε πως προέκυψε. Η σχέση μας συνέβη σε μια κομβική στιγμή της ζωής μου, όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως ότι χρειαστώ οικογενειακά με στηρίζουν. Με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο από τότε και άρχισε μια επικοινωνία. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να μπούμε στη σχέση, όταν σιγουρέψαμε και οι δυο τι συμβαίνει μέσα μας είπαμε απλά ότι είμαστε μαζί».

Τέλος, αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον Θεό.

«Η σχέση μου με τον Θεό είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω πάρα πολύ. Έχω πίστη ότι θα συμβούν τα καλύτερα. Ότι δυσκολία έχει έρθει στη ζωή μου την έχω ξεπεράσει γιατί έχω πίστη… Δε με φοβίζει ο θάνατος. Με στενοχωρεί η απώλεια γιατί μου λείπει ο άνθρωπος, που δε τον βλέπω, μου λείπει η επαφή… Δε πιστεύω όμως ότι υπάρχει στην πραγματικότητα θάνατος», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This