Νέλλη Γκίνη: «Τιμή μου και καμάρι μου που μεγάλωνα μόνη μου το παιδί μου» (video)

«Έκανα πολύ καιρό να συνέλθω», είπε χαρακτηριστικά για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη.

Must Read

Η Νέλλη Γκίνη έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους οι οποίοι δεν είχαν μεγάλη διάρκεια. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στους δύο πρώην συζύγους της δηλώνοντας πως δεν θα ξαναπαντρευόταν και τρίτη φορά.

«Ο πρώτος μου σύζυγος ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου. Ο Κώστας ο Μαυρομιχάλης. Έμεινα μαζί του 9 μήνες παντρεμένη, αλλά ήμασταν 2 χρόνια πριν μαζί. Ήταν πολύ ζηλιάρης και καταπιεστικός. Απαίτησε να αφήσω το θέατρο και δε θα το έκανα ποτέ. Ο δεύτερος γάμος κράτησε 15 μέρες. Ήταν ένα λάθος, ταλαιπώρησα έναν άνθρωπο, ταλαιπωρήθηκα και εγώ. Τρίτη φορά δεν το επιχειρείς, δεν μου πάει ο γάμος, δε με θέλει και μάλλον δεν το θέλω και εγώ».

Η γνωστή ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο εκτός γάμου. Για την απόφαση να τον μεγαλώσει μόνη της δεδομένου ότι ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο, δήλωσε πως: «Έφερα στον κόσμο ένα παιδί και το μεγάλωσα μόνη μου. Ήταν παράτολμο, αλλά δεν είχα δεύτερη σκέψη. Ήρθε στη ζωή μου το παιδί μου σαν θαύμα. Πέρασα από πολύ δύσκολες στιγμές, με πολλά πάνω – κάτω, χωρίς χρήματα, αλλά τα κατάφερα. Τιμή μου και καμάρι μου που μεγάλωνα μόνη μου το παιδί μου».

H καταξιωμένη ηθοποιός σε παλιότερες δηλώσεις της είχε αναφερθεί στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιγράφοντας την δική της τραυματική εμπειρία όταν στα ξεκινήματα της καριέρας της όταν υπέστη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από παραγωγό.

Αναφερόμενη στο ελληνικό κίνημα #metoo, η ηθοποιός και τραγουδίστρια δήλωσε πως ορισμένα περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών τα γνώριζε και στην συνέχεια μίλησε για τις δικές τις εμπειρίες.

«Δεν με εξέπληξαν οι καταγγελίες. Είναι κοινό μυστικό. Όλοι κάπου ξέραμε, το βλέπαμε. Δε γινόντουσαν πράγματα ακραία. Όταν ήμουν στη δραματική σχολή, στα 17, πηγαίνοντας σε μια οντισιόν, συνάντησα αυτή τη συμπεριφορά. Έκλεισε την πόρτα και με κυνηγούσε. Έκανα πολύ καιρό να συνέλθω. Από εκεί και πέρα πήρα πολύ δύναμη για αργότερα. Αρκετές φορές μου συνέβη σεξουαλική παρενόχληση. Μου έταζαν πράγματα, αλλά δεν με ενδιέφερε. Έχω χάσει σημαντικές δουλειές, έχω πληγωθεί, αλλά έχουν όλα το τίμημά τους», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/632732583

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This