Νέλλη Γκίνη: «Πέταξα το γραφείο σε παραγωγό που κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγά» (video)

«Η έκτρωση που είχα κάνει ήταν ένα εγκληματικό λάθος»

Must Read

Η Νέλλη Γκίνη εργάστηκε από πολύ νωρίς ως ηθοποιός σε παιδικές παραστάσεις, ξεκινώντας από 12 ετών. Μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο, το οποίο υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι και σήμερα ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με το τραγούδι σαν σόου γούμαν. Έλαβε μέρος σε πολλές ταινίες του ελληνικού σινεμά, ιδίως κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love it», αναφέρθηκε στις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου και περιέγραψε τη δική της τραυματική εμπειρία στα ξεκινήματα της καριέρας της.

«Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, αλλά δεν ξέραμε πόσο βαθιές ήταν οι ρίζες. Σε προσωπικό επίπεδο όταν είχα τελειώσει τη δραματική σχολή με κάλεσε ένας παραγωγός να κάνω μια οντισιόν σαν ενζενί. Ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να με κυνηγά και του πέταξα το γραφείο κανονικά. Τούμπαρα το γραφείο, ξεκλείδωσα την πόρτα και έφυγα», είπε αρχικά στην εκπομπή.

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει χάσει ρόλους, επειδή δεν ενέδωσε σε απρεπείς προτάσεις.

«Φυσικά και έχω χάσει ρόλους επειδή δεν υπέκυψα. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιες συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει. Αναρωτηθήκατε πόσα χρόνια έχετε να με δείτε στην τηλεόραση;», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο.

Αναφερόμενη στις αμοιβές στον χώρο της υποκριτικής, η Νέλλη Γκίνη δήλωσε: «Ο μισθός που έπαιρνα από το θέατρο ήταν για τα καλλυντικά μου και για να παίρνω δώρα στις φίλες μου».

Η Νέλλη Γκίνη δεν παντρεύτηκε ποτέ, ωστόσο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

«Είμαι ένα χορτασμένο άτομο, αλλά θα ήθελα να έχω κάνει ένα ακόμη παιδί. Η έκτρωση που είχα κάνει ήταν ένα εγκληματικό λάθος», είπε για το παιδί που θα αποκτούσε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια σχέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This