Ιωάννης Παπαζήσης: «H σχέση μου με τη Βανέσα Αδαμοπούλου δεν σας αφορά» (video)

«Δε θέλω και δε γουστάρω να μοιραστώ με την ελληνική showbiz την προσωπική μου ζωή»

Must Read

Σαν κεραυνός εν Αιθρία έσκασε η βόμβα ότι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου, έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και ένα παιδί, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ωστόσο οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κυρίως λόγω του εξάχρονου γιου τους.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να κρατήσουν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο χωρισμό του με τη συγγραφέα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα. Δε το λέω με μαγκιά, αλλά όντως δε σας αφορά. Αν σας αφορούσε… Δε ξέρετε όλη την ιστορία μας. Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι; Αν σας μιλήσουμε για τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο, τον τρίτο, τον πέμπτο, θα πρέπει να σας μιλήσουμε και για τον 16ο… Δε θέλω, δε σας αφορά. Δε ζω μέσα στην ελληνική showbiz ούτε μέσα στο ελληνικό θέατρο. Εγώ δουλεύω και είμαι αλλού. Δε θέλω και δε γουστάρω να μοιραστώ με την ελληνική showbiz την προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παλαιότερα με ένοιαζε πάρα πολύ και θύμωνα με πράγματα που γράφανε. Έχω πάρει και τηλέφωνα και έλεγα να μην ξαναγράψουν για μένα γιατί δε γουστάρω. Πλέον κάνω τα πάντα να μη δίνω την παραμικρή αφορμή για να γραφτεί κάτι για μένα. Αυτό που είχα “χαζέψει” και το θεώρησα τόσο κιτς και χαζό είναι παλιότερα, τα κίτρινα χρόνια της τηλεόρασης που ένα κανάλι και έκανε ένα κίτρινο δελτίο, που είχε βγει και μας έκραζε εμένα και άλλους 5-6 ηθοποιούς χωρίς λόγο. Είχα σπάσει μια κάμερα στο αεροδρόμιο γιατί με κυνηγούσαν, ενώ τους είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω».

https://vimeo.com/635369621

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This