Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή ο Λιγνάδης! Τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλά γι’ αυτόν» (video)

«Για τον Φιλιππίδη δεν το πίστευα»

Must Read

O Ανδρέας Ανδρεόπουλος έγινε αρκετά γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του Τίμου Δράκου στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου «Η Λάμψη» ενώ έπειτα από την πολύχρονη αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα επέστρεψε το 2019-2021 με το ρόλο του στην καθημερινή σειρά «8 Λέξεις».

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε στον ρόλο που τον έκανε διάσημο και στην συνεργασία του με το Νίκο Φώσκολο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Όταν έκανα τον Τίμο Δράκο στη Λάμψη υπήρξε μια διαφωνία καλλιτεχνικού επιπέδου με τον Νίκο Φώσκολο. Αρκετά χρόνια αργότερα με ζήτησαν ξανά ο Νίκος Φώσκολος με τον γιο του, πήγα και δουλέψαμε μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που είχε δεχθεί στο παρελθόν δήλωσε πως «υπήρξαν πολλές στιγμές που θαυμάστριες ξέφυγαν από τα όρια, έχω δεχτεί και επιθέσεις».

Αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo αποκάλυψε πως γνώριζε για ορισμένα περιστατικά περί κακοποιητικών συμπεριφορών που είχαν συμβεί σε συναδέλφους του.

«Είχαν έρθει φίλες μου ηθοποιοί να μου πουν ότι τους την έπεσε κάποιος του χώρου, έχω ακούσει πολλά τέτοια. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Πολλά από αυτά τα γνώριζα, αλλά δεν φανταζόμουν ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έφταναν ως εκεί. Για το Δημήτρη Λιγνάδη το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή, αλλά για τον Φιλιππίδη όχι. Γενικά δεν ήταν πολύ καλά τα πράγματα για τον Λιγνάδη», δήλωσε.

«Υπήρξε μια περίοδος που κλείστηκα σε εμένα, μίλησε εκεί που έπρεπε και πήρα την αγωγή μου, πλέον συνεχίζω την ενδοσκόπηση μόνος μου. Ο Κώστας Κόκλας ήταν ευεργέτης μου, έχει μεγάλη καρδιά και στάθηκε δίπλα μου στα δύσκολα», είπε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε.

https://vimeo.com/636147602

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This