Γιάννης Γιοκαρίνης: «Μου πήρε 13 χρόνια για να απεξαρτηθώ από το αλκοόλ! Θα είχα φύγει κι εγώ όπως τόσοι φίλοι μου» (video)

«Την "Ευλαμπία" δεν ήθελα να την βάλω στον δίσκο»

Must Read

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας με την κατά 23 χρόνια νεότερη σύντροφό του Σοφία Μιχαλοπούλου, δηλώνει ακόμη ερωτευμένος.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί στην ζωή αλλά και στην μουσική σκηνή αφού οι δυο τους συνεργάζονται.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην κοινή ζωή που μοιράζεται με την αγαπημένη του σύζυγο αλλά και τα κοινά τους όνειρα.

«Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια η Σοφία Μιχαλοπούλου μίλησε ανοιχτά για την απεξάρτηση του ερμηνευτή από το αλκόολ, για την οποία στάθηκε σαν βράχος δίπλα στον μουσικό σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που έδινε.

«Περάσαμε ένα  πολύ μεγάλο λούκι την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε πάρα πολύ μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει” το πήρα πατριωτικά και είπα “όχι θα σας δείξω εγώ ποιος είναι ο αληθινός Γιάννης”».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης αφού εκθείασε την σύζυγό του παραδέχτηκε πως του πήρε 13 ολόκληρα χρόνια μέχρι να απεξαρτηθεί εντελώς από το αλκοόλ.

«Αν δεν το έκανα δεν θα υπήρχα. Όπως τόσοι φίλοι μου φύγανε θα χα φύγει και εγώ. Πολλοί φίλοι μου έχουν φύγει και πονάω για αυτό. Μου λείπουνε», πρόσθεσε.

Το κεφάλαιο «Ευλαμπία»

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για την πορεία της καριέρας του, αλλά και για το τραγούδι με το οποίο έγινε γνωστός, το οποίο μάλιστα, όπως αποκάλυψε, δεν ήθελε να συμπεριλάβει στον δίσκο του, όμως το έκανε μετά από παρότρυνση του Διονύση Σαββόπουλου.

«Σαν μουσικός είμαι από 9 χρονών παιδί έτσι, είμαι 66 χρόνων. Πρωτοανέβηκα σε πάλκο 11 χρόνων. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω μουσικός και αυτό τα λέει όλα. Ο πατέρας ήθελε να γίνω ηλεκτρολόγος. Έγινα εργοδηγός ηλεκτρολόγος και δεν πήρα το πτυχίο μου όπως δεν πήρα και του Γυμνασίου όπου αλλά ούτε και του ωδείου μετά. Κανένα πτυχίο δεν πήρα από αντίδραση.

Έγινε ο πρώτος ο δίσκος και μετά ήρθε η “Ευλαμπία” ένα τραγούδι που εγώ δεν ήθελα να μπει στο δίσκο. Το είχα κάνει τελείως για πλάκα στο στούντιο. Είχα μία θεία που την έλεγαν “Ευλαμπία”. Η μαγκιά της θείας μου με ενέπνευσε και χρησιμοποίησα το όνομα της.

Και μου λέει ο Σαββόπουλος “Γιάννη Αυτό το τραγούδι είναι εμπνευσμένο πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε”, και του απαντάω “για να το λες εσύ δεν θέλω να σου χαλάσω το χατίρι”».

https://vimeo.com/637429909

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This