Μαρία Μπάρκουλη για Νίκο Νουρατίδη: «Σκουπίδι είναι για μένα» (video)

«Άσε καλύτερα τι θα του έλεγα γιατί για να το βάλεις στην εκπομπή θα έπρεπε να βάλεις παντού μπιπ»

Must Read

Ο Νίκος Μουρατίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αναφερθεί σε ανθρώπους που έχουν ενοχληθεί με την αιχμηρή κριτική που έχει ασκήσει μέσω των άρθρων του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη Μαρία, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, τον πήρε τηλέφωνο και τον έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψε ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά.

Τις δηλώσεις του αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Μπάρκουλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού παραδέχτηκε πως του μίλησε πολύ άσχημα, γεγονός το οποίο δεν μετανιώνει διότι δεν δέχεται να πουν το παραμικρό για το σύζυγό της που είναι νεκρός.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα και ότι τον πείραξαν οι δικές μου οι βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και νιώθω ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει. Έγραψε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και ότι γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, με αφήνει εντελώς αδιάφορη, αλλά για τον σύζυγό μου ο οποίος είναι νεκρός δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ναι του μίλησα, βεβαίως και του μίλησα, σκουπίδι είναι για μένα. Aυτό είχε γίνει πριν από 2-3 χρόνια. Πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει και τώρα; Αν μου ζήταγε συγγνώμη θα του άνοιγα την πόρτα και άσχημες καταστάσεις που πέρασε και θα του έλεγα “έλα εδώ, ό,τι φάω εγώ θα φας κι εσύ”. Τώρα, άσε καλύτερα τι θα του έλεγα γιατί για να το βάλεις στην εκπομπή θα έπρεπε να βάλεις παντού μπιπ».

https://vimeo.com/638631167

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This