Νίκος Μουρατίδης: «Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με έκανε σκουπίδι» (video)

«Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο. Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα»

Must Read

Εξώδικο είχε στείλει πριν κάποιους μήνες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον Νίκο Μουρατίδη εξαιτίας μίας ανάρτησης που είχε κάνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός στο blog του Νίκος On Line. Ο Νίκος Μουρατίδης διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση και ζήτησε μάλιστα και συγνώμη από τον ηθοποιό.

Ο μουσικός παραγωγός μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε σε παρόμοια ή αντίστοιχα περιστατικά που του έχουν συμβεί εξαιτίας των αιχμηρών του άρθρων του, αποκαλύπτοντας πως ένα από τα πρόσωπα που είχαν ενοχληθεί με την κριτική του, ήταν η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη.

«Με παίρνουν να διαμαρτυρηθούν για κάτι που έγραψα στο blog μου, μου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά. Βέβαια έχω ζητήσει συγγνώμη και σε 1-2 περιπτώσεις, έχω κατεβάσει τα άρθρα μου γιατί με απείλησαν με μηνύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Νομίζω ότι δεν έχω υπάρξει ερωτευμένος ποτέ στη ζωή μου. Είχα σχέσεις αλλά δεν κυλιόμουν στα πατώματα. Για μένα έχουν κάνει απόπειρα. Ο γιος μου είναι 26. Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ, είχα πολλές δουλειές».

«Ζώντας την ξέφρενη δεκαετία του ’80 φτάσαμε και σε ακρότητες όλων των ειδών. Κάποια στιγμή στο κοντινό παρελθόν γύρισα σπίτι 8 το πρωί και είδα τον δράκουλα. Εκεί το συνειδητοποίησα και τα έκοψα όλα μαχαίρι», είπε για τις καταχρήσεις του παρελθόντος.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε παλιότερες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στα talent shows αυτής της εποχής δηλώνοντας πως «οι κριτές είναι… σούπα», δεδομένου ότι υπήρξε κι εκείνος κριτής σε αντίστοιχα shows και εκτιμά πως: «Ήμασταν πολύ χαριτωμένοι και αιχμηροί ως κριτές. Τώρα μου φαίνονται σούπα. Ως κριτές παίρναμε μεγάλα ποσά. Στο Star Academy πήγα γιατί δεν είχα δουλειά και λεφτά. Για αυτό πήγα και στην Αννίτα. Όλα τα λεφτά που έβγαλα τα έφαγα».

Αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo σχολίασε πως: «Ποτέ δεν άκουγα παλιά, ιστορίες για παρενοχλήσεις. Τα τελευταία χρόνια ακούστηκαν διάφορα. Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο. Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στην φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη περιέγραψε μερικές από τις στιγμές που είχε ζήσει μαζί τους.

«Ένα βράδυ ήμασταν έξω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη. Και μας είπε η Αλίκη να πάμε σπίτι της και να φάμε ψάρια. Και μας τηγάνισε η ίδια. Τη Ζωή τη φλέρταραν οι άντρες. Είχε τέτοια κορμάρα κι έτρωγε μια φρατζόλα ψωμί στην καθισιά της. Οι άντρες φοβόντουσαν την Αλίκη. Η Αλίκη φλέρταρε», αποκάλυψε.

https://vimeo.com/636942866

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This